![]() |
scuze my bad nu am vrut sa spun tija stiam ca se poate scurta din ceva dar nu stiam exact sunt doar un amator :oops:
|
nu i bai
daca vrei sa scurtezi cv in afara de arcuri nu prea ai ce poate cursa tijelor :wink: |
poate si niste gume cu talon mai mic o sa ma ajunte o sa mai coboare un pic astea care le am acuma is 165 pe 70 si in viraje de 90 de grade mi se duc sub jeanta :?
|
Re:
Quote:
sa ti spun shi de ce intradevar mashina o sa fie mai aproape de sosea cu cativa milimetrii dar trebuie sa te gandesti la distanta mult mai mare care o sa ramana intre roata shi aripa o sa arate ca un jeep acru |
are cineva poze din fata
1 Attachment(s)
cine are mai multe poze si detali despre aceasta masina as vrea sa vad cum arata din fata
|
Dacia galbena!!!!
Da dacia asta chiar exista in tm, nu am mai vazut-o de ceva vreme dar ma interesez ...sa vad ce pot sa aflu.
Respekt |
Re: Dacia galbena!!!!
Quote:
|
Lucian ...eu stiu ce am vazut
Da am vazut masina dar nu avea gentile alea ...avea ceva genti pe 14 - sau 13 cu talon jos ( 50 ) ....deci masina e foarte joasa.poate ca jantele sunt facute pe calculator acolo ....sau poate is puse de ....forma acolo pt poza. :P. Dar masina chiar exista ca stiu ca m-am minunat cu un prieten cum de nu se taraste cu burta pe jos :P.
respekt MMY |
Re: Lucian ...eu stiu ce am vazut
1 Attachment(s)
Quote:
|
Tare, mancati-as!!! :peace:
|
Hmmmmm iara Lucian
Cool ! Eu sunt fan nova ....am condus multe masini la viata mea ...multe tipuri tipulete ...dar nova .....se compara cel mai mult ...cum sa spun cu ce a fost OPEL MANTA la nemti. Iti da un feeling inedit..mai ales la derapari controlate ceea ce nu am simtit la nici o alta masina. Plus mai e si trancanitul ala de haion din spate ...soundul de drujba ..pe care il face daca ai teava fata spate ....este o experienta de nedescris . Eu iubesc dacia NOVA, SUPERNOVA( asta e mai ....elevata) ca sunt niste masini spartane. Sunt un adevarat fan. Eu trebuia sa o vand pe a mea dar am zis no way .... ( pe langa mai am si alte masinii).
Deci lucian cred ca a ta e nova alba ...cand te prind ( daca te prind) ai grija ...ca te depasesc :P. GLUMEAM. E tare mie imi place. Imi plac oamenii care intradevar sunt pasionati si vor sa faca ceva din acesta masina ...isi sparg capul care cum sa faca sa mearga mai bine, sa fuga mai repede cu un material nu de prima clasa. Daca ai Subaru ala fuge oricum ...acolo nu mai ii o arta ...acolo trebuie sa ai bani si cam atata.....la dacia 1300 cat si la nova se face multa cercetare ca desi ai banii nu stii in ce sa ii investesti. Si de aia te apuci si cauti si cauti si cauti .....si pana la urma esti satisfacut ca ai gasit, pana apare ceva noi de facut ...o noua provocare ....cand nu mai sunt provocari e monoton . Deci nu incercati sa intelegeti ce am vrut sa spun ca nici eu nu inteleg ...dar asta este feelingul meu. Apropo cine stie si cunoaste va rog sa scrietii depsre cum se poate pune la dacie un radiator de ulei ....e o treaba pe viata si moarte ..la agregatul meu. :P. Daca ati vazut ceva pe alte forumuri va rog ...da-ti copy paste etc. Va multumesc anticipat. Respekt MMY Ps Lucian poate o sa merg si eu odata la legal racing ...dar mai fain este ilegal racing ...noaptea pe strada :P. |
2 Attachment(s)
dacia galbena e de vanzare:
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=29510 |
Doamne, cat am cautat pozele astea! Merci road_menace!
|
Re: Hmmmmm iara Lucian
Quote:
|
luciane te-ai dat cu robert(SGM)???tare curios sunt cine a castigat!!!daca poti da si tu un raspuns aci?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:10. |
- Copyright 2026 4Tuning