![]() |
Re: Dezmembrez orice model HONDA
preturi piese DEL SOL
- parbriz - 300 lei - capota - 500 lei - aripi fata - 300 lei/buc - bara fata - 450 lei - tragger - 350 lei - scaune impecabile - 400 lei - faruri complete (semnalizari, faza lunga, etc.) - 800 lei - bara spate - 200 lei - triple spate - 300 lei ambelE - pompa servo + vas - 150 lei - eleron VTI - 150 lei - bara stabilizatoare fata - 150 lei - bara stabilizatoare spate - 150 lei, sau 300 lei cu tot cu brate - punte spate VTI, cu discuri impecabile - 800 lei - radiator + ventilator - 200 lei - fuzete + frane VTI - 600 lei - torpedou - 80 lei - scrumiera - 80 lei - chedere bune - 300 lei - fete de usi - 100 lei - plafon decapotare - 200 lei - geamuri laterale - 150 lei/buc - usi 300 lei/buc - instalatii geamuri electrice - 250 lei - contact + butuci usi si portbagaj + cheie - 150 lei - ceasuri bord VTI - 250 lei - volan - 150 lei - senzori ABS - 80 lei/buc - porbagaj spate - 250 lei - luneta spate - 150 lei - sistemul electric pentru luneta spate - 150 lei - sistemul de ABS complet (calculator, senzori, pompa, etc.) - 400 lei Sunati cu incredere! 0764 463 693 |
a ajuns pachetul ...multumesc mult...
|
Salut,
Ma intereseaza si pe mine chederele alea doua de la plafon pentru un crx 93-94. Multumesc! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut, praguri ( partea metalica ) pentru o Honda Civic Eg ai ? Daca da, la ce pret ?
Am atasat o fotografie sa iti dai seama. Eu am nevoie cam de toata partea - din fata pana in spate ca sa le pot uni cu aripile spate. Multumesc |
Quote:
|
1 Attachment(s)
salut am nevoie de asta...pentru ej9 fara abs.ai ??
|
Quote:
|
Geam trapa , care se potriveste pe Civic Ma8 Fastback se gaseste?
|
Quote:
|
Quote:
|
cat m-ar costa partea de sus a galeriei de evacuare de la un d16z6 (sa aiba si heat shield-urile ... fata -verso)
si cat m-ar costa o galerie de evacuare de d16y8 intreaga.... |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
cand zic galeria intreaga intreaga - poza 1 si cand zic parte de sus a galeriei - poza 2 specific ca nu ma intereseaza sonda lamda.... am cumparat de la cineva o evacuare de d16z6 care are partea de sus a evacuarii ....sudata si una din suduri e crapata ... de aia vreau partea de sus ...;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:13. |
- Copyright 2026 4Tuning