![]() |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO ,Cu mici inbunatatiri actuale,fata de cele din trecut,
deocamdata nimic, tre sa repar cupeul, capota si o aripa. si sa echilibrez rotile din fata :D
luni plec cu ea... la miscare :)) |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO ,Cu mici inbunatatiri actuale,fata de cele din trecut,
1 Attachment(s)
Florine ai luat carnetul?:D
Am facut o poza la bord am facut ceva modificar,scuze de calitatea imagini dar e facuta cu un tel. |
Acum vad ceva ce nu am mai vazut la nimeni ! A-i taiat etajera aia de sub bord? S-a creat mai mult spatiu asa?? Este consola veche sau e alta? Parca cealalta avea guri din alea penru aer cald nu? Uitam si bordul l-ai schimbat sau decat fata aia de tabla? Scuze pentru sirul de intrebari dar sunt si eu curios cum e!:lol:
|
BTL cauta si tu manetele pt semnalizari si stergatoare originale de 1300 ca strica tot aspectukl ei original si ingroapa tweeterele in colturile alea de plastic,or sa vina mult mai bine asa zici ca sunt aruncate acolo!;)
|
BTL ma uit maine la ele si iti fac si poze la ele.
|
4 Attachment(s)
tre sa ai carnet sa o duci la miscare ?:))ma duc cu varume`o si condc si eu cand ajung pe la bunici, si rotile tre sa le echilibrez pentru ca la 90 100
incepe sa tremure.. de cand e masina niciodata nu s-au echilibrat rotiile :D si au 8-turi :)) iti plac ?:D:?::?::?: |
Asa este Joke,polita de jos nu o mai am demult si este mai mult spatiu acuma,era inutila parerea mea si am schimbat si consola de la bord si am mutat ceasurile jos.;)
Bolidule tweeterele sunt doar provizorii in regim de urgenta si o sa pun si manetelr originale.:D Florine is bune si acelea ,puteai sa iei Pioneer si erau tot la banii aceia si da tale sunt pe 13 cm,trebuia sa iei de 17cm ,diferenta era mica de pret,oricum nu-i problema:lol: |
IN lume sunt 2 marci tari:PIONEER si ALPINE,restu sunt pe locul 2 Panasonic,JVC,Sony....
|
eu sunt de parere ca la ce boxe ai sa ai si acelasi mp3/DVD amplificator etc... nu imi place sa le amestec
|
1 Attachment(s)
Si eu sunt adeptul Pioneer,suna f.bine difuzoarele facute de ei cu un pret f.bun si o calitate f.buna.Cd-playerele sunt foarte bune de la ei cu multe reglaje,te ajuta in multe situatii,nu sunt ca la multe alte cd-playere,doar reglaj pe medii,bass si inalte:rolleyes2.O sa va poun o poza cu renumitul DEH-P88RS,o calitate a sunetului extraordinare pana la 24 biti si cel mai bun produs car audio 2006-2007,are un pret acuma f.scazut undeva la 1700 ron.:D
|
BTL-ule e super consola,vreau si eu :D
|
Quote:
De Hertz, Focal, Rainbow ai auzit? |
Quote:
|
Quote:
|
Am auzit de multe marci f.bune 8),dupa cum zicea si Ciupanezu,doar ca ei nu au fost atenti la ce am povestit noi,era vb in loc sa fi luat Florin difuzoare Blaupunkt si cd-player JVC,la Pioneer erau apropiate preturile si bune:D.Eu vreau sa va intreb ceva: verificati si voi in ultimii ani cine a castigat in lume in materie de muzica pe masini:rolleyes2,si vedeti daca se afla Hertz,Focal.Sunt marci care suna f.bine dar ar fi bine sa nu uitati de masinile concepute de fabrica (Alpine,sau chiar SAL,unde sincer sau cei care au fost pe la show-uri tuning le-au auzit,acolo claritate,nu doar bubuieli la la toti comerciantii care pun sisteme audio in masini):D.Si mai e un aspect la noi daca mergi la show-uri si vezi ca toti au un ex.sony,atunci toti cumpara sony,asa e la noi ce are unul sa aiba si celalalt,apai cum se aud nu mai conteaza.:shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:13. |
- Copyright 2026 4Tuning