![]() |
Re: Va stau la dispozitie cu un sfat pt golf 3
Quote:
|
salut din nou..uite iara s a aprins si a inceput sa palpaie becul la ulei.dupa ce m am plimbat prin oras am stat la semafoare etc..a fost o zi f calda..ideea ii ca apa statea la 90..termocupla mergea si dintr-o data a inceput becul de la ulei..ca si atunci cand am mers cu cartonul in fata(cand l am uitat daca iti mai aduci aminte) ce sa fie de vina..uleiul este mobil one 10 w 40 are vreo 4000 km de cand a fost schimbat.cei drept miroase a benzina..
|
din ce cauza se stic la mine bobinele de inductie, la rand. am motor 2E.
ce poate fi cauza oare? |
Quote:
|
salutare...stii cumva daca merg suspensiile de pe polo pe golf 3?
|
Quote:
|
Quote:
|
Buna am o problema electrica am ramas fara curent la baterie ,am pus bateria la incarcat si de atunci mi s-au dat ceasurile peste cap kilometrajul si turometrul ,imi palpaie si indicatorul de ulei nu stiu ce sa fac??
|
Quote:
|
Buna,as avea si eu o intrebare daca se poate Am un golf 3din 96 motor de 1,4 aex 60 cp motronic mp 9,0 injectie multi punct Problema ar fi ca nu merge constant la relanti undeva la 600 cind e cald,huruie ca un tractor trepideaza Cind il turez dispar acele zgomote trepidatii De tras trage bine in general,dar mai are si momente cind parca se ineaca putin apoi isi revine Care ar fi cauza Dupa ce se incalzeste uleiul mi se aprinde martorul de ulei dar doar la relanti presupun pt ca am relantiul prea mic Mentionez ca imi bate si un tachet Multumesc anticipat
|
Quote:
|
si cind e in mers de ce trage in suturi ca sa zic asa
|
Quote:
|
merci mult o sa identific piesa si am sa o schimb Sint mai novice cu mecanica da orice se poate invata
|
Salut am si eu un golf 3 motor 1.6 benzina si nu mi se mai accelereaza.Daca sta o perioada isi mai revine si imi permite sa accelerez pana la 2500 de ture maxim dar nu o perioada foarte lunga.M-am interesat si mi sa zis k e de la filtru de benzina si nu de la pompa.Este adevarat ca am acesta problema din cauza filtrului?(am mers vreo 10-15 km pe rosu si eu zic ca a prins ceva gunoi)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:57. |
- Copyright 2026 4Tuning