Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Modificari la bordul Daciei (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/28180-modificari-bordul-daciei.html)

kretzu 17-03-09 16:48

Re: Modificari La Bordul De Dacie!!!!

si cum ti lea ai pus le ai facut u ?dak da dami te rog niste specificatii mai exacte pe forum
:D

B-04-SVA 18-03-09 15:46

Re: Modificari La Bordul De Dacie!!!!

Quote:

Originally Posted by kretzu (Post 2156936)
si cum ti lea ai pus le ai facut u ?dak da dami te rog niste specificatii mai exacte pe forum
:D

Pai in primul rand zi si tu la cine te referi...ca altfel...ori iti raspunde toata lumea...ori niciunul......:D (pe viitor da-i "quate" postului care te intereseaza...) :mrhappy:

BlueAngel 23-03-09 23:20

Re: Modificari la bordul Daciei

stiti pe cineva in cta care modifica bordul sa ii puna plasma...sau ma rog cat mai apropiat de plasma ?

nicodinyss 24-03-09 19:22

fratilor...... s vrea si io sa pun leduri albastre la bord ( dintralea de la brichete) care ma poate ajuta astept PM merci

ozn_yakuza 24-03-09 20:23

daca imi trimiti mie ceasurile de bord ti-le fac eu cu ce lumina(culoare )vrei si cu ce desene vrei pt cadrane.PM sefu si vb de banuti.

B-04-SVA 28-03-09 15:40

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 2180005)
daca imi trimiti mie ceasurile de bord ti-le fac eu cu ce lumina(culoare )vrei si cu ce desene vrei pt cadrane.PM sefu si vb de banuti.

Ozn vezi k ti-am lasat si eu un PM ! :mrhappy:

ozn_yakuza 30-03-09 21:24

hai ca tata ozn o sa faca ceasurile pt dacia lui blue angel si o sa prezinte ceasurile finale el pt ca el o sa fie posesorul............

B-04-SVA 30-03-09 21:40

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 2197762)
hai ca tata ozn o sa faca ceasurile pt dacia lui blue angel si o sa prezinte ceasurile finale el pt ca el o sa fie posesorul............

OZN da pune si tu niste modele cu ceasuri facute de tine...:mrhappy: sa ne mai scaldam si noi ochii cu ceva frumos...k in ultima vreme am vazut numai kitchuri...:no:

ozn_yakuza 30-03-09 22:12

dupa ce le termin o sa il rog pe bleu angel sa puna poze.........

B-04-SVA 30-03-09 22:14

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 2198007)
dupa ce le termin o sa il rog pe bleu angel sa puna poze.........

Nu ai poze cu alte "lucrari" d'ale tale ??? Pe fosta ta dacie nu i-ai modificat bordu deloc...? :sad:

ozn_yakuza 31-03-09 07:14

10 Attachment(s)
intra la anunturi auto si acolo intra la modific ceasuri de bord pt 1310 si 1300 si acolo poti vizualiza 2-3 poze cu ceasuri facute de mine pe fosta mea masina OZN si pe fostul DSW si acum ceasurile pt dacia lui blue angel,scuzati calitatea slaba a pozelor,in realitate se vad f bine.............

BH 59 FIF 10-04-09 18:04

Nu vreau sa fac reclama, dar bagati un ochi si aici. Le-am trimis si eu un mail prin decembrie. Inca nu erau "productie". Eram curios sa vad cum vor arata. Din pacate, nu-mi prea place nici unul dintre modele, asa ca eu nu ma bag. Poate este totusi cineva interesat http://www.ceasuriplasma.ro/produse/...acia-1310.html

ozn_yakuza 11-04-09 00:34

prea multi bani pt ceva asa de urat.
eu le fac asa cum vrea posesorul lor nu tiganeala la f multi bani.

B-04-SVA 11-04-09 22:04

Ozn tata...sincer nu ma asteptam sa iasa asa bine...felicitari...au iesit jmeeecheeer......si totusi vin cu o intrebare...crezi ca ai putea sa pui mai multe led-uri in spatele ceasurilor...gen sa se vada si mai puternica lumina din spate...???

bosshaky 11-04-09 22:09

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 2228424)
prea multi bani pt ceva asa de urat.
eu le fac asa cum vrea posesorul lor nu tiganeala la f multi bani.

Da ai dreptate prea multi bani si prea urate. Unii nu stiu cand sa se opresca cu prosteala. Poti sa-mi dai un pm cu cateva modele si preturi. Multumesc

All times are GMT +2. The time now is 04:57.

- Copyright 2026 4Tuning