![]() |
Re: Modificari La Bordul De Dacie!!!!
si cum ti lea ai pus le ai facut u ?dak da dami te rog niste specificatii mai exacte pe forum
:D |
Re: Modificari La Bordul De Dacie!!!!
Quote:
|
Re: Modificari la bordul Daciei
stiti pe cineva in cta care modifica bordul sa ii puna plasma...sau ma rog cat mai apropiat de plasma ?
|
fratilor...... s vrea si io sa pun leduri albastre la bord ( dintralea de la brichete) care ma poate ajuta astept PM merci
|
daca imi trimiti mie ceasurile de bord ti-le fac eu cu ce lumina(culoare )vrei si cu ce desene vrei pt cadrane.PM sefu si vb de banuti.
|
Quote:
|
hai ca tata ozn o sa faca ceasurile pt dacia lui blue angel si o sa prezinte ceasurile finale el pt ca el o sa fie posesorul............
|
Quote:
|
dupa ce le termin o sa il rog pe bleu angel sa puna poze.........
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
intra la anunturi auto si acolo intra la modific ceasuri de bord pt 1310 si 1300 si acolo poti vizualiza 2-3 poze cu ceasuri facute de mine pe fosta mea masina OZN si pe fostul DSW si acum ceasurile pt dacia lui blue angel,scuzati calitatea slaba a pozelor,in realitate se vad f bine.............
|
Nu vreau sa fac reclama, dar bagati un ochi si aici. Le-am trimis si eu un mail prin decembrie. Inca nu erau "productie". Eram curios sa vad cum vor arata. Din pacate, nu-mi prea place nici unul dintre modele, asa ca eu nu ma bag. Poate este totusi cineva interesat http://www.ceasuriplasma.ro/produse/...acia-1310.html
|
prea multi bani pt ceva asa de urat.
eu le fac asa cum vrea posesorul lor nu tiganeala la f multi bani. |
Ozn tata...sincer nu ma asteptam sa iasa asa bine...felicitari...au iesit jmeeecheeer......si totusi vin cu o intrebare...crezi ca ai putea sa pui mai multe led-uri in spatele ceasurilor...gen sa se vada si mai puternica lumina din spate...???
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:57. |
- Copyright 2026 4Tuning