![]() |
si intalnirea cand e pana la urma?
|
cred ca totusi o sa fie dupa rev..ca acum e cam nebunie fiecare cu pregatiri alea alea...
|
cand stabilim prima intalnire pe anul asta? de data asta sper sa avem si cateva discutii concrete despre ce este de facut cu clubul :D
|
sper sa ne intalnim cat mai repede...poate spre sfarsitul saptamanii... :D
|
pe sambata ne intalnim la garaj la catalyn pe 13 decembrie.fiecare trebuie sa vina cu cotizatia pentru mici si vin fiert sau suc. o punem de un gratar si printre altele se va discuta si despre club. :D :D :D
|
Re:
Quote:
si ma gindeam sa imbinam utilul cu placutul sa o punem de un gratar si de un vin fiert....yakone a uitat sa precizeze ca 50% din cheltuiala e din partea firmei :wink: |
Re:
Quote:
|
saluri , eu sunt nou pe aici , dar de ceva vreme urmaresc discutiile voastre de pe forum si mar interesa daca ar fi posibil sa vin si eu la intalniri , numai k stau foarte prost cu timpul deoarece muncesc la masina aproape non stop sa o fac asa cum vreau eu. astept raspunsurile voastre aici sau pe private( [email protected])
|
Re:
Quote:
|
salutare.
Imi ziceti si mie la ce ora ne vedem sambata si unde are catalyn garajul? Multzam :D |
si eu vreau sa vin (dc se poate). ar fi prima intalnire la care particip :D
|
la ce ora sambata?
p.s. Cata dak se poate sa-mi pastrezi si mie un stiker ti-as fi recunoscator :D |
deci sunt acceptat si eu sau nu?????? :?: :?: :?: :?:
|
intilnire
pentru sambata, propun ora 12 pentru inceperea sedintei :wink: , iar cu cei care ajuta ne vedem un pic mai devereme sa incingem gratarul;invitatia este facuta pentru familia 4tuning a brasovului nu cred ca este nevoie de o lista sau de discriminare sau de invitatie speciala :wink: ...adresa \"garajului\"este:13 decembrie31 ,fostul prems, de partea de detalii suplimentare (care ar fii alea?) se va ocupa yakone;ATENTIE! se preconizeaza un upsarin pe baza de vin fiert deci prezenta cu bestiile nu este obligatorie :wink:
|
multumesc tuturor care au fost astazi si imi pare rau ca nu s-a strans toata gasca. sper ca data viitoare sa fim mai multi (pietoni - prietenii stiu de ce :wink: :wink: :wink: ).
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:51. |
- Copyright 2026 4Tuning