![]() |
Re: Masina mea VW Passat B6 Variant
3 Attachment(s)
Asa arata acum in stadiul de vopsire , sincer as vrea sa le vopsesc si buza deoarece este foooooarte greu de intretinut:-( astept pareri pt vopsire si daca puteti va rog din suflet si cateva photoshop vt-uri sa vad si eu cum ar arata tind spre janta alba si buza neagra lucios sau eu stiu astept pareri chiar nu ma idee cum sa le fac :D
|
Quote:
|
Parerea mea e ca vechile jante aratau mult mai bine. Astea parca nu se potrivesc in peisaj, mai ales daca vrei sa le vopsesti buza neagra si miezul alb.
|
Quote:
oricum frumos asa cu buza polish si miez o culoare, dar puteai alege o alta culoare sa iasa in evidenta mult mai bine |
eu zic ca buza trebuie trebuie sa fie de culoare deschisa ca sa se vada dimensiunea jantei.....
|
imi placeau mai mult celelalte...
|
Quote:
|
Exact ce au spus si restu, cred ca nu merita munca, nu prea se potrivesc. Totusi daca se potrivesc te sfatuiesc sa lasi buza polisata si la 1-2 sapt dai o mana de Autosol
|
Quote:
Daca am gresit, imi cer scuze:oops: |
mie unu imi place mai mult cu aceste jenti:???:
|
1 Attachment(s)
Pai in primul rand aceea nu este culoarea ramasa inca nu am stabilit ce culoare o sa fie jantele pentru ca nu ma pot decide la momentul de fata sunt date in fuller si trebuie duse la vopsit dar nu ma pot decide:( cat despre buza nu prea stiu ce sa fac am inteles ca se intretine greu iar lacul nu prinde peste:-( acum nush ce sa fac sa le las polish sa le vopsesc.... m-ar fii ajutat mult un photoshop :Dva multumesc din suflet de sfaturi CHIAAAAR SUNT FOLOSITOARE !!! ajutatima sa ma decid ASTPET PARERI PT VOPSIRE!
Eu cam asa ceva as vrea sa obtin :D:D |
Quote:
|
Ti-am lasat un privat astept raspuns :D
|
exagerat de frumos!:D bafta in continuare:D8)
|
frumoasa masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:37. |
- Copyright 2026 4Tuning