![]() |
Re: Audi TT vs BMW Z4 vs Nissan 350Z
Clar 350Z ... mi se pare extraordinara masina
|
350z pretz bun,motoru cel mai mare deci placerea cea mai mare,tractiune spate,v6,pacat ca e numa cu 2 locuri ca trebe sa te multumesti numa cu o femeie la drum :-P:-P:-)
|
Audi TT Coupe NF, 3.2 quattro S tronic
Benzina, pret CIP 38.376 EUR Numar usi: 2 Numar locuri: 5 :lol: Capacitate: 3189 cmc Cutie viteze: manual (5 trepte) Putere: 250 cp Viteza maxima: 250 km/h Timp pana la 100 km/h: 5.70s Consum: 9.40 litri/100 km Consum urban: 12.90 litri/100 km Consum in afara orasului: 7.30 litri/100 km Capacitatea rezervorului: 60 litri Dimensiuni: 4178 x 1842 x 1352 Greutate: 1430 kg Capacitatea portbagajului: 290 litri |
tt quattro- cel mai bun compromis si are si dsg. asta il aleg daca ar fi sa am masina zi de zi . daca ar fi sa am una doar un weekend as alege 350Z pt drifting.
|
Nissan 350 z
- mai frumoasa - mai fiabila - mai rapida decat Audi TT 3.2 quattro - mai rapida decat BMW Z4 3.0i http://www.fastestlaps.com/index.php...=459bb2bec403c http://www.fastestlaps.com/index.php...xcludewet=true |
normal ca e mai fiabila daca zici tu... leai testat pe toate la extrem si tiai facut o parere buna, la aspect mi se pare cea mai urata,dar depinde mult de gusturi, la performante da, e foart rapida si principalu atu e ca e reglata din fabrica pentru drifting.
|
Quote:
|
Quote:
1. Fiabilitatea este certa dupa parerea mea, mai ales daca ne gandim la platforme si motorizare si sa nu mai vorbim de seria veche de TT care a fost cel mai putin fiabil produs din toate gama Audi. 2. Oricum comparatia trebuia facuta intre 370Z si noul TT si atunci disparea orice sansa pt TT. Si 3. si cel mai important pentru tine sa bagi la capuletz, 350Z nu este setata pt. drift si driftul nu inseamna performanta ci din contra, daca ar fi fost setata pt. drift ar fi pierdut rau la timpii de pista. |
Quote:
|
Quote:
Mie mi se pare mai exclusivista si mai barbateasca, la fel cum si Subaru WRX STi (modelul anterior (2007-2008 ) nu pot spune ca este vre-o frumusete de masina dar mie (si nu numai mie) imi place foarte mult. Mi-e foarte usor sa vad o femeie la volanul unui TT si chiar i-ar sta bine dar ar arata mai ciudat intr-un 350Z sau STI. Nu pot sa zic ca TT-ul nou nu este f frumos dar daca pun si noul 370Z si-a cam luat-o si exterior si interior. |
doar pt faptul ca toate parasutele primesc cat un audi tt asta inseamna ca e o masina pt femei? daca 350z ar fi avut un motor de 1.6 ti-ar mai fi placut?
|
Quote:
350Z este o masina destul de sportiva, ceva mai exclusivista, bine proportionata, bine lucrata si cu un motor ok. /total este mai masina si te duce cu gandul clar la ceva sportiv, nu este nevoie sa te duci in spate sa vezi ce completare are, sau cate tevi are, o fi de 160 Cp, o fi de 200, o fi de 250, o fi diesel de 170 CP. Te uiti la un 350Z si si vezi o masina de minim 287 CP. |
ce ma intereseaza p mine cum arata o femeie in masina x sau y??? 350z nici nu se compara cu tt la design.iar timpul va dovedi asta
|
3 Attachment(s)
Quote:
Si acum deja se discuta de 370Z. |
prin vanzari in 1 rand
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:35. |
- Copyright 2026 4Tuning