![]() |
Re: DJ 07 PJJ - Logan
Quote:
Despre M5 daca il ducea capu sa dea capota jos iti zic sigur nu mai facea nimeni vreo remarca precum ca are parbrizul crapat , la un asemenea motor putea sa nu aibe nici usi:lol::lol: |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Clar o sa ne mai vedem la multe alte evenimente ! :twisted:
PS: o diferenta, intre a mea si una...stock :lol: |
ieri nam dat de tine si-mi doream asa mult sa-ti vad live golanu :D l-am vazut doar peacela gri care in realitate este mult mai frumos ca- poze8)
|
nu m-am trezit sa vin la vtm :lol:
|
1 Attachment(s)
Micul cadou de la STACE|WORKS ROMANIA !
|
Care'i ala ca nu ma prind / nu il vad :rolleyes2
|
parasolar...
|
Il avea si inainte , 2 pagini in urma in pozele cu AIN la Billa in parcare
|
era facut de mine ala, asta e cel Oficial si chiar original :lol:
|
Quote:
eu credeam ca te referi la sticla aia de suc de pe langa masina, dar si "parasolarul" asta merge :lol: |
nu nu nu, NIKE-ul este pe luneta... mereu confunzi :lol:
Sticla aia a fost cu bani si bonus am primit si pahar, uita-te bine ca se vede si paharul :lol: |
Pai ce faci ma stefi tu bei cola la 1L? pai tu esti om? bea omule la 2L atunci ii simti gustu:lol::lol:
A iesit prea frumos loganul. Felicitari pentru curajul de a incerca chestia cu suspensia. O sa apari in cartile de istori ca ai descoperit reglabila pentru logan:D |
Quote:
chiar asa, de cand ai facut topicul ala am vazut vreo 2 loganuri care au optat pentru suspensia asta, acum trebuie sa mai faci ceva masinii tale pentru a fi tot timpul cu un pas inaintea celorlalti :lol: |
=)))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:49. |
- Copyright 2026 4Tuning