![]() |
Re: Masina Mea Virtuala
1 Attachment(s)
Am gasit si eu un anunt cu un X5 , ce ziceti se merita la banii astia ? Sau sa raman cu E36-le Touring ?
|
razvan17r arata destul de bine ;);)
|
Quote:
Mai astept pareri :peace: |
8 Attachment(s)
Quote:
La E46-le meu am schimbat asa : - Telescoape H&R : 500 Euro - Arcuri H&R : 500 Euro - Discuri si etriere Brembo : 500 Euro - Evacuare M-Power : 500 Euro Sapt asta am sa caut alte roti si poate o si vopsesc... mai vedem |
3 Attachment(s)
A ajuns Broscuta. A ajuns la ora 4 fix. De atunci am apucat sa-i dau jos semnele de VW de pe fata si de pe spate si barile si sa fac comanda pentru altele, sa pun alte oglinzi, care le-am primit deodata cu masina, deoarece fostul proprietar a rupt o oglinda, si le-a comandat pe astea, da` nu a mai apucat sa le puna. Urmeaza jantele, trebe sa dau o tura sa vad ce gasesc. A, am uitat sa spun, cu masinuta am negociat la 4500. O sa fie mai frumoasa ca BMW-u
|
2 Attachment(s)
Bv Baieti..
Ma spirit...Uite o idee sa-ti faci despre masinuta;);) PS-Fa-mi un pret pentru -2 Spoilere de Toyota supra fata/spate....Sa fie Clean si frumos Niste jante.... SI o vopsea buna... |
2 Attachment(s)
Se vinde/schimba bmw e36
Twin turbo 652cp Masina merge exceptional. |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Vand / Schimb BMW E36 Touring 325i
Motor Original BMW , V6 600HP - Astazi i-am cumparat motorul , Jantele sunt BBS + Cauciucuri YOKOHAMA , m-au dus toate undeva la 1500E - Masina a fost intretinuta , 55.000 KM reali , geamuri electrice fata/spate , ABS , ESP , piele , climatronic ! Pt oferte , PM sau lasati un reply aici :peace: |
6 Attachment(s)
Deci masinutza mea ..
Stopuri , faruri , extra semnalizatoare , semnalizatoare FK :) 350 $ toate Jante noi cu cauciucurile vechi .. 600$ Vopsea noua 400 $ Motorul tot varza e .. daca las acceleratia in deal.. cobor inapoi :)) Imatricularea 1200$ euro 1 :( Maine vine kitul amg .. si poate daca mai comanda lumea piese.. un motor nou xD Si prezentarea Firma Mea .. :) de import preturi nu mari :)) Piesele toate sunt din Austria.. R.equinox pretul per total la ce vrei tu 2200 $ depinde cand le vrei .. Iar restu .. astept comenzi pe topic ;) Timp de expediere 24 - 48 H Piesele vin cu masina firmei .(Chevroletul ) . semnate by me .. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
calibra a fost adusa azi de la tinichigiu. duminica vin piesele de caroserie, iar luni ma apuc de ea:D
Intre timp, va prezint a doua masina a mea, mai veche, dar nu a fost prezenttata aici. renault 12. la inceput a fost gri si nu o tineam inmatriculata, deoarece nu faceam decat curse cu ea. acum am inmatriculat-o si asa cu greu ca mi-au zis sa-i pun toate barile la loc, sai schimb jantele etc. eu le-am schimbat, dupa ce am inmatriculat-o am dat jos bari/jante stock si iata cum arata: |
Quote:
Quote:
In legatura cu BMW E36 Touring 325i..nu preea ma intereseaza...O vreau pe a lui dary;) |
Quote:
PS: Da unde stai ? =))))) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:45. |
- Copyright 2026 4Tuning