![]() |
Re: E36 - 318is GL 66 NVG
4 Attachment(s)
Inca vreo doua poze de la BWA, intre timp jantele au plecat la vopsit electrostatic, polishat din nou si alte alea .. :)))
|
1 Attachment(s)
update la roti : sablat vopsit electrostatic,polishate buzele surburile si piulitele centrale :D :D :D
|
LIKE! o masina spectaculoasa!
|
Treaba buna ce ai facut cu jantele! :rockon:
Imi place contrastul capacului rosu din mijloc cu restul masinii. Merg bine jantele cu stilul pe care l-ai abordat. E foarte greu sa intretii masina impecabila cand umbli cu ea des si mai ales cu garda la sol foarte joasa pentru drumurile de la noi din tara. Spun asta din experienta proprie. As putea sa detaliez dar nu-si are rostul aici. I-ai dat personalitate masinii si ai facut-o sa fie "a ta". Felicitari! Succes in continuare cu masina! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Sa tot primesti colete de astea la prima ora! :))) inca un mic detaliu si o sa fie gata
|
2 Attachment(s)
stickere la locul lor
|
superbe jantele! bravo!
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Noul lip Yakone style :D
|
Quote:
nu te invidiez , nici nu te depreciez . Daca faci treaba buna , de ce sa nu recunosc asta ??? probabil ca te-a deranjat ca am folosit cateva cuvinte mai sincere ..dar asta e , eu asa sunt (cei ce ma cunosc stiu deja asta )........ Hater nu sunt , imi permit si eu ceea ce iti permiti tu , ai sa vezi ... coming soon !!! pana atunci , succes in continuare cu masina ! |
Pe ce sa fim ma hateri , avem cumva s-u nou , a8 nou , 7-le nou masini de zeci de mii de euro ?
Avem niste masini ieftine , modificate de fiecare dupa propriul gust si propriile posibilitati ... nu prea vad de ce sa fim invidiosi din contra trebuie sa ne ajutam si sa ne sfatuim intre noi ca nu sunt multi idioti ca noi sa bage mii de euro in niste fiare vechi . |
Quote:
Quote:
"sa ne ajutam si sa ne sfatuim intre noi ca nu sunt multi idioti ca noi sa bage mii de euro in niste fiare vechi " nu cred ca asta a fost modul de abordare care l'au avut unii cand au intervenit cu "critica constructiva"... |
Cred ca mai mult de toate conteaza oamenii care ii intalnesti prin intermediul fiarelor astea si ce fel de persoane sunt,mai mult decat cat de "tzipla" e una sau alta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:00. |
- Copyright 2026 4Tuning