Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Diverse probleme auto (Service, etc.) (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/27518-diverse-probleme-auto-service-etc.html)

friky 19-08-09 23:11

Re: Diverse probleme auto (Service, etc.)

merci mult Dolce_cst, voi incerca sa trec pe acolo cat mai repede!

friky 27-08-09 13:49

am trecut de 10 min pe acolo, nu era nimeni, dar am sunat la nr. de telefon afisat acolo, mi-a raspuns sotia lui, banuiesc, care a spus sa revin cu un telefon mai tarziu. a mai spus ca ea crede ca sotul nu ma poate ajuta...
deci, inca sunt in cautare de electrician auto competent...

Kent8 27-08-09 15:00

iti trebuie electrician auto sau electronist bun?

zN3u 27-08-09 15:58

hm....ar fi o problema la o dacia nova , nu stiu care e buba sau nu dar daca las ambele borne puse pe baterie seara , dim cand sa dai cheie la comotor canci , iar cand pun borna inapoi face un sunet "tac" o fi un scurt ceva pe undeva ? sau care e buba

friky 27-08-09 22:37

imi trebuie cineva competent care sa ma ajute cu problema de la servo. servo-ul la fiat stilo fiind complect electric.

Kent8 27-08-09 23:53

Uite un numar a unui electronist.
Sa nu il stresezi, sa il lasi incet...ca o sa ii dea de capat, ii place sa aiba provocari.
0743.47.16.58 Mihai Pop
Spunei ca ai numarul de la alex cu cielo-ul alb, stie despre cine ii vorba.
Mie mi-o dezlipit soclul unui procesor de leptop de pe placa de baza si l-o inlocuit...e o durat 2-3 zile sa repare leptopul...dar incet si cu rabdare face treaba buna.
incearca, poate te ajuta.

KoKozula 28-08-09 07:03

daca tu esti convins ca la omu' ala ii plac provocarile, ii dau eu lancia mea sa imi faca electronica. Daca o face e cel mai tare electronist ;). Crezi ca il tine?

Kent8 28-08-09 09:31

il tine...doar sa te tina pe tine buzunarul :d

zN3u 28-08-09 20:03

mersi kent mare domn de pot o sa il sunt dar nu acu , ca na criza asta afecteaza lumea :)))

HoriaPop 01-11-09 11:36

Salut tuturor.
Am un Golf2 (al fratelui meu) pe care trebuie sa-l pregatesc de ITP. Si sunt efectiv in afara subiectului. Fratele meu mi-a spus sa incerc aici sa caut sfaturi si pont-uri.
Am cateva lucruri de rezolvat (de montat turbo-ul pe el, de schimbat clantele, un semnalizator fatza) si caut un mecanic si un electrician care sa se stie la Golf2-uri si sa fie seriosi. Si de pont-uri de "dezmembrari" de unde sa caut una-alta...

Multumesc anticipat.

jmf_ 02-11-09 06:33

Pe str. Bumbesti, prima casa pe stanga cum intri din Maxim Gorki. Sunt doi baieti, Lori si Zoli, la Golf 2 stiu absolut, dar absolut tot. Preturi mici, foarte seriosi, au si ei un g2 td si un pod plin de piese, poate nici nu mai trebuie sa mergi prin dezmembrari ;)

cj90rzv 04-11-09 16:31

1 Attachment(s)
Salutari , stie cineva cum as putea sa imi pun pozitiile sa arda si in semnalizatoare ? asa cum au masinile din USA ? fara sa imi apara martor in bord? Ca si in poza?

ms anticipat

RA_2fast4u 04-11-09 18:15

Din cate stiu eu treaba asta se face cu niste beculete cu filament dublu...

ALEX_Agressor 05-11-09 14:04

pe unde pot lipi si vopsi capacul de la airbag la un peugeot 407,am dat jos bordu l am dezechipat,in afara de rusii aia(marasti) la un pret bun ??

ALEX_Agressor 05-11-09 14:07

Quote:

Originally Posted by HoriaPop (Post 2769361)
Salut tuturor.
Am un Golf2 (al fratelui meu) pe care trebuie sa-l pregatesc de ITP. Si sunt efectiv in afara subiectului. Fratele meu mi-a spus sa incerc aici sa caut sfaturi si pont-uri.
Am cateva lucruri de rezolvat (de montat turbo-ul pe el, de schimbat clantele, un semnalizator fatza) si caut un mecanic si un electrician care sa se stie la Golf2-uri si sa fie seriosi. Si de pont-uri de "dezmembrari" de unde sa caut una-alta...

Multumesc anticipat.

sau la Auto DOc pe str Paris sau in someseni la hala,tester jocuri directie e gratuit la ei;)iar pt piese tot ce inseamna vw din dezmembrari Iuliu(valea Chintaului)0740 780 225 preturi ff bune are.bafta

All times are GMT +2. The time now is 05:36.

- Copyright 2026 4Tuning