![]() |
Re: ACCIDENTE
Nu stiu nimic.. :| .. sper sa nu fi fost nimeni in spate.. ca nu e prea bine..
|
Quote:
|
Accidentu s-a petrecut intre alba si sibiu. Cu o zi inainte sa trec eu pe acolo un tir cu nr de polonia a pierdut controlul intr-o curba si a intrat in casa.
Parca s-a lasat si cu raniti daca nu ma insel :arrow: https://img62.imageshack.us/img62/443...7319jx3.th.jpg |
12 Attachment(s)
in aceasta masina m-am aflat eu si cu fratimiu. Mergeam la mare pe 28 aprilie..vroiam sa ajungem la curse dar n-am mai ajuns.eram pe la 200km/h cand a explodat cauciucul stanga spate.De aici nu s-a mai putut face nimik...s-a dus cum a vrut ea.Spre fericire nu am avut cine stie ce..ambii am stat in medical 1 luna.Fratimiu a ramas cu niste semne pe fata..atat.
|
5 Attachment(s)
Uitasem sa spun ca nici unul din noi nu purtam centura de siguranta si..scaunele alea de M erau prinse intr-un surub:). Pt cei ce nu stiu masina pun niste poze cu ea cu arata odata. Pacat de ea...cu o zi in urma ii pusesem la DGH-u un motor criminal de pe pe un urs de germania.:sad:
|
pacat de el ursulache, a fost super frumos...
|
4 Attachment(s)
un accident de acum 30 min.Soferul care mergea cu viteza mare, in incercarea de a ocoli nijte panouri ( care erau de 2 ori cat masina lui nush cum de le-a vazut in ultimu' moment). a tras stanga de volan, si a intrat cu masina intr-e stalp si gardul uzinei tractoru...
Poza mai inchisa a fost facuta la 30 sec de la accident, a iesit asa k am uitat sa activez modu' nocturn |
ia uitati si aici un site cu ceva poze din accidente!!! criminale rau http://4lol.ru/cars/ poate le-ati mai vazut dar io am ramas socat cand le-am vazut!!!:rolleyes2
|
da...a mai fost pus linkul de 2 ori desi e diferit linkul, tot aceiasi pagina e ;)
|
2 Attachment(s)
:d :d :d :d
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
si una direct in bot la intrare in zalau
|
bai de viata mea, ce naiba e cu oamenii astia?? masina are frane in puii mei, are volan...
|
dar nu are parasuta si roll bar
|
2 Attachment(s)
ia uite peste ce am dat de vanzare in germania, nu stiu ce a putut face... eu doar cautam masina ce seamana cu a mea, asta nu pare sa o faca
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:54. |
- Copyright 2026 4Tuning