Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Painting - Airbrush - Viniyls (https://forum.4tuning.ro/177-painting-airbrush-viniyls.html)
-   -   Lucrarile mele : cicioc (https://forum.4tuning.ro/177-painting-airbrush-viniyls/26527-lucrarile-mele-cicioc.html)

stephio 26-08-07 11:10

Re: poze cu lucrarile mele

LOL! I-mi place!!!

chitzi 26-08-07 12:37

sunt super marfa desenele:D:D:D......mai ales caloriferul:peace: :peace: :peace: :peace: :paper: :help: :pistoles:

cicioc 27-08-07 06:50

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by chitzi (Post 1064735)
sunt super marfa desenele:D:D:D......mai ales caloriferul:peace: : :help: :pistoles:

ms mult
o poza cu primul eveniment tuning la care am participat

bmw-ul warcraft a luat BEST PAINT;)

stephio 27-08-07 08:55

Ferlicitari!! Ai meritat-o!

cmdbass 28-08-07 04:48

Quote:

Originally Posted by cicioc (Post 1066245)

mai mult tu .....decat masina....:D

hasky 28-08-07 11:27

bine ai venit in clubul castigatorilor deja trebuie organizatori sa faca mai multe cupe sau un concurs calificat la sectiunile paiting si graphix decals, felicitari mane meritai

cicioc 28-08-07 12:35

ms mult
Quote:

Originally Posted by hasky (Post 1068662)
bine ai venit in clubul castigatorilor deja trebuie organizatori sa faca mai multe cupe sau un concurs calificat la sectiunile paiting si graphix decals, felicitari mane meritai

da cred ca ar trebui in juriu sa fie anumite persoane cu anumite cunishtintze in domeniu care sa dea premiile la asemenea sectiune
eu cunosc personal cateva persoane din tzara care au apracia mai mult decat corect lucreriile si fara menajamente .
nu dau nume dar pot sa spun ca unul e din cj , unul din tm si nu ultimul din bucuresti . cred ca sunt multi dar aceshtia stiu ca ar aprecia lucrerile dupa adevarata lor valoare pana in cele mai mici detalii ;)
numai bine si cat mai multe premii si lucrari bune pt voi toti

Xel'Naga 28-08-07 13:21

Quote:

Originally Posted by cicioc (Post 1066245)
ms mult
o poza cu primul eveniment tuning la care am participat

felicitari domle' , meriti ca esti super tare :idea: :arrow:

cicioc 02-09-07 11:52

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Xel'Naga (Post 1068896)
felicitari domle' , meriti ca esti super tare :idea: :arrow:

ms man
acum powerpuff girls

wasted 02-09-07 12:25

Vai da ce tare ii :lol: ioi. Si acoloi si ModjoJojo :lol:
Misto ;)

sharky-vw 02-09-07 23:07

sunt interesat de asha ceva...cat cost sa faci o emblema vw pe o capota de golf mk1?

leone17 03-09-07 13:33

salutare sunt super airbrush-urile im puteti spune cat mar costa un model pe lateral asa cu aproximatie

cicioc 03-09-07 16:31

Quote:

Originally Posted by leone17 (Post 1078691)
salutare sunt super airbrush-urile im puteti spune cat mar costa un model pe lateral asa cu aproximatie

pretul incepe de la 150 euro si poate sa depasheasca 1000 euro dar pt asta tre sa discutam si sa imi fac o idee asupra ceea ce doriti., in functie de laterala dumneavoastra care nu stiu ce este.
( poate sa fie de la o laterala de lastun pana la o laterala de vapor intre care e o diferentza cam mare . scz de gluma)
cel mai bine ar fi sa imi trimiteti un mail in care ori sa imi aratati cateva imagini cu ceea ce doriti ori sa imi spuneti ce aveti in minte si eu am sa incerc sa pun in valoare ideea dumneavoastra (sau la ceva ce sa va placa).

ps. pt comenzi sau preturi va rog nu mai scrieti aici .
scrieti un PM sau un mail cu ceea ce doriti ca sa lasam acest post pt prezentarea lucrarilor si comenturile care sunt aduse la adresa lor

multumesc mult

cicioc 03-09-07 16:50

Quote:

Originally Posted by sharky-vw (Post 1077765)
sunt interesat de asha ceva...cat cost sa faci o emblema vw pe o capota de golf mk1?

ashtept un pm sau un mail de la tine cu exact ideea la acre te-ai gandit
acel semn de vw poate fi facut in f multe modalitati : de la o simpla culoare (care arata ca si un stiker ) pana la o combinatie de culori si modele care va arata ca o adevarata lucrare in airbrush.
nu stiu la ce te-ai gandit dumneata dar ashtept pm sau mail cu ideea in caz ca sunteti interesat
numai bine

vali_arte 07-09-07 11:20

mah... respect ca t tzi de treaba si ai ambitie. bv

All times are GMT +2. The time now is 08:33.

- Copyright 2026 4Tuning