![]() |
Re: E36 - Inca un cabrio...
.....este un auriu dar nu stiu nuanta (asa au fost)...eu am facut doar un capac care era argintiu si mi-a iesit perfect...
ON: azi am schimbat un amortizor spate (pe garantie ca era curs), si, cu ocazia asta am pus noi si bucele alea de sus de la telescoape, am pus rotile sus toate..:lol:...bara fata ...mai pe seara punem niste poze;) |
acum seara ti-am vazut masina parcata in fata blocului(peste strada)trebuia sa zici ca esti vecinul lui zozo:D....suntem fosti colegi de liceu:)
arata bine...spor la treaba |
mareo, iti multumim ptr compliment...;)..mai are un pic de mers pe la un salon de intretinere....de :lol::lol:pus pielea la interior cred ca saptamana viitoare macar fetele de usi, apoi reparat aripile ca le mai intindem un pic luni dimineata...pe urma un polish complet si e gata de iesit pe bulevard:lol:
|
3 Attachment(s)
Quote:
.....si niste poze de azi ca uitasem... |
Speechless. Arata sen-za-tio-nal. Parca e si foarte foarte joasa, grija mare cu ea ca e prea fainaa. Cand incep inscrierile pentru plimbari pe locul din dreapta? :))
|
Spectacol ! Bravo batrane , ai facut o treaba buna. Abia astept sa treci pe la mine sa o vad live :)
|
Quote:
|
Quote:
|
imi place, chiar daca nu scriu aici sunt cu ochii pe tine :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Tin sa ii multmesc domnului UKS, pentru deranj, si pentru ajutor, desi nu ma cunoaste si nici nu are vre-o obligatie fata de mine!
Bafta cu masina! Pana acum te-ai miscat foarte bine, sper sa mai schimbi pe viitor si stopurile. :-) |
super o prind jantele :shock:
bafta multa! |
va multumesc.....stopurile inca imi plac (plus ca au un consum de curent mai mic :lol::lol::lol: fiind pe LED)
am primit ieri si pielea rosie, multumita colegului (XXDADIXX), zilele aste facem usile si mai tarziu putin si marginea scaunelor si a banchetei + tetierele....poate are cineva 2 tetiere ptr spate cu materialul de pe ele praf, ca oricum le imbrac in piele....:D |
1 Attachment(s)
..........inca e calda....nu m-am putut abtine sa nu o prezint :oops:....in weekend cred ca sunt gata toate fetele de usi....e super culoarea....
|
Pfuuu......arata super, poti sa-mi dai un PM cu cine le-a facut si ce pret?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:18. |
- Copyright 2026 4Tuning