![]() |
Re: E46 - 320D FL '03 project !
Quote:
si iti eu zic de ce da mai bine 225...pentru ca nu sta asa balonat pe ea...talonul de 45 ii ok dar 235 este cam lat...se duce draq aspectul jantelor,ok nu este neaparat sa ai strech dar totusi in fine,fiecare cu viziunea lui |
Quote:
|
7 Attachment(s)
Poze cu jantele montate pe masina ! Curand apare si suspensia si o sa fie mai bine !
|
Capace la jante, suspensie, si e tot ce trebuie ;):twisted:
|
Nu stiu dc ati aruncat banii pe OZ mito ca sa le pui asa, par niste jante banale si atat. Ca sa nu mai zic ca 17 pe e46....
|
Quote:
Quote:
|
fara suparare...chiar...mai ales ca mai discutam noi una alta dar sincer iti zic ca arata aiurea,nu este nevoie de strech,dar totusi stau prost pe jante
s-a dus farmecul buzelor...nu par dimensiunea r17...nu stiu ce sa zic ii clar ca nu merge strech la toata lumea si trebuiesc sacrificii dar dupa cum ti-am zis 225 45 pe 9j era mai ok si nu aveao probleme...in fine evident fiecare stie ce isi permite si cu ideiile lui spor |
Quote:
Uite un alt exemplu : masina inca are scaune si banchete normale si am preferat sa le lasam pe locul 2 in favoarea unui upgrade de turbo , intercooler si ambreiaj + soft care ne vor ajunge aprox 1500-1700 de euro ! ghici de ce ! stima ! |
Quote:
nu crezi ca exagerezi ?? |
Quote:
vizionare placuta in continuare.:D |
felicitari !! mie imi place cum vin :)
pentru un daily car sunt numai bune ! de cand imi doresc si eu asa ceva... dar sunt rare si gasesc foarte scumpe ori sudate/probleme, etc. ar da mult mai bine cu niste capace puse !! |
Quote:
tu nu ai de unde sa iti dai seama din poze ca o masina cum sta tehnic,si eu zic ca ii prea multa teorie cam degeaba...ok,am inteles decizia ta,fiecare cu viziunea lui si atat,nu am dat in cap....am vorbit strict de jante ca nu arata a niste jante de 1000 eu...si iti mai repete odata ca nu este necesar sa ai strech sa arate bine...dar in fine,hai sa terminam ca o dam in polemici si unii chiar abia asteapta iar daca vrei poti umbla si cu strech si nu cu 40 la ora...chiar am facut tara fara probleme,ca necesita atentie si unii dintre noi is obisnuiti sa priveasca doar inainte si nu vor sacrificii ok...dar sa ramana doar atat si bafta Quote:
pacat ca nu iti pot raspunde pe aceas limbaj si nivel ca nu cunosc din pacate:rolleyes2 |
Quote:
Quote:
Cand mergi pe autostrada cu 160 la ora , iti mai arde sa mergi cu grija la vitezele alea tinand cont ca ai si participanti la trafic pe langa tine care merg cu viteze gen 100-120 la ora? Ai fost in italia , ai apucat vreodata sa vezi un accident in grup la vitezele alea? Sa vezi ce se intampla cand esti atent si prin alte parti decat sa privesti drumul in fata? Nu ma intelege gresit , nu vreau sa arate a jante de 1000 de euro , pe mine m-a interesat aspectul tehnic mai mult la ele , ca asa dadea frate miu 800 de euro pe niste replici de spuneati wow pe aici si gata , dar nu avea nici un rost , daca dupa juma de an le duceam la indreptat iar ! Ok ai facut tara cu masina aia , dar nu cred ca atacai tu virajele la viteze asa de mari , iar tu folosesti alt setup pe masina ! [ ia spune mi tu ai gumele omologate pe carte? ] Cine ma cunoaste stie cat de mult pun accent pe partea tehnica! DEGEABA ARATA BINE DACA NU E PRACTICA in adevaratul sens al cuvantului ! In plus dupa cum vezi pe topicul asta , e chiar putina trancaneala , mai mult se face decat se vorbeste ! |
Quote:
Nici limba românã nu o stii, nici coerent nu esti. Si de unde stii tu ca nu isi da seama cum sta masina pe strada din poze? De unde stii tu ca nu conduce masina asta ? Vorbesti (tastezi) cam mult si bati campii aiurea. Rugamintea mea si sigur si a lui Catalin : da UNSUBSCRIBE si da-ne pace, nu mai da tu sfaturi in necunostinta de cauza, bafta ! |
Quote:
eu inteleg ce zici,si stiu cum ii treaba cu practic,insa eu ma refeream la aspect,ca se putea impaca altfel sa fie si fie...dar in fine...fiecare cu fixuriile lui ca si cand am vorbit pe mess de suspensii spor la treaba Quote:
te salut si stai mai relax |
| All times are GMT +2. The time now is 05:28. |
- Copyright 2026 4Tuning