Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Polo GTI vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/26146-polo-gti-vs.html)

Rabanne 09-03-07 05:39

Re: Polo GTI vs...

Din pacate n-am mai apucat sa reeditam seara trecuta. Dupa o analiza mai atenta si o masurare a cuplului motor am decis ca GTI-ul va ramane la stagiul actual. DSG-ul este intr0adevar o cutie rapida insa cu care nu este de glumit cand vine vorba de limite. Nu esti un adversar direct insa esti un etalon mai ales ca auzisem ca nici un TFSI nu a reusit nici macar sa-ti sufle in ceafa desi pe aici se vehiculeaza puteri destul de ridicate pentru respectivele masini. Nu poate decat sa ma bucure faptul ca am fost singurul tuner care a reusit sa puna la start un TFSI cu care sa te bati de la egal la egal. Respect pentru performantele tale si mai ales pentru fair-play-ul de care ai dat dovada.

B39738 09-03-07 07:26

exista si in Iasi un golf 5 gti alb,dupa parerea mea cel mai rapid gti5 pe care l-am vazut prin preajma,mai ales ca este si manual...ar fi interesant de vazut o cursa atat cu polo gti cat si cu golful de bacau acum...

zGb 09-03-07 14:45

cum adica mai ales ca e si manual? dsg-ul este mult mai rapid ca orice cutie manuala si ca orice sofer existent in lumea asta :)

Zyx 09-03-07 15:33

Astept orice confruntare cu fratele mai mare! Fie el manual sau dsg... Momentan sunt la doar 50km de Iasi, insa nu am timp de curse...
Cat despre TFSI, pana acum pot spune ca Yoda ar mai fi pe langa mine... asa ca daca se vrea, este concurs. Si, s-ar putea si Fusco (vedem diseara daca e)...

-ZZ- 09-03-07 19:14

imi pare rau...dar am parasit capitala astazi.....cu proxima ocazie reeditam joaca....si de ar fi un pic mai cald ...sa se lipeasca un pic si gumele.........acum sunt la iasi....sa vedem ce zice golful alb.....8)

bogdan_kwx 09-03-07 21:49

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 789781)
imi pare rau...dar am parasit capitala astazi.....cu proxima ocazie reeditam joaca....si de ar fi un pic mai cald ...sa se lipeasca un pic si gumele.........acum sunt la iasi....sa vedem ce zice golful alb.....8)

am aflat ca ai fost , azi am sunat dupa tine sa vedem daca ai recuperat botul ala .....dar am aflat ca ai plecat

golf4tunat 10-03-07 01:45

Avand in vedere ca eu sunt proprietarul golfului alb de iasi am sa va dau rezulatatul cursei .... 3-0 ... ( white golf wins :D ) . Astept sa vad ce poate si fratele mai mic , care dupa ce curse a castigat para sa fie cam mare , ramane de vazut !

-ZZ- 10-03-07 08:20

nu ai putut sa te abtii :???: ......dar....revansa este aproape...8)

ady_gti 10-03-07 09:53

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Zyx (Post 602094)
Salutare! E printre noi vreun Golf V GTI STOCK?! Daca da... il astept! De fapt il invit la o "plimbare"... Si un Clio Sport, Celica TS, 325...? Dar sa fie stock... Deci, masini care sa fie in "intervalul" 7- 7,5- hai 8(daca sunt 4x4). Provocarea vine de la un Polo care are doar arcuri si evacuare. 1200kg. 5 trepte...

ai de ales dintr-e cele 2 .. BMW 330 ci 231 cp stok
SI UN 205 GTI cu 130 de cai .... sa-mi zici cu care vrei sa alergam si pe 1 MAI te astept la saturn

B39738 10-03-07 11:53

deci pot confirma spusele mele...cel mai tare golf5 gti pe care il stiu la ora actuala este in iasi,si este manual...

mpa 10-03-07 13:08

Pacat ca aseara nu ai fost de gasit nici tu nici Zgb pentru joaca cu Golf 2. Asteptam in continuare.

Zyx 10-03-07 13:21

Quote:

Originally Posted by mpa (Post 790617)
Pacat ca aseara nu ai fost de gasit nici tu nici Zgb pentru joaca cu Golf 2. Asteptam in continuare.

Direct! Una la mana, am imresia ca mai demult ti-am lasat un numar de telefon... Deci?! Cam cat de greu de gasit am fost?! Bine, daca ai incercat sa ma cauti (fizic) abia dupa 11 eram prin Bucuresti... ;) :D

Zyx 10-03-07 13:23

Quote:

Originally Posted by ady_gti (Post 790392)
ai de ales dintr-e cele 2 .. BMW 330 ci 231 cp stok
SI UN 205 GTI cu 130 de cai .... sa-mi zici cu care vrei sa alergam si pe 1 MAI te astept la saturn

Cu amandoua at fi interesant... De la 330 stiu la ce sa ma astept... Dar de la GTI, nu prea... mai ales ca ai cam dat de inteles ca nu prea e stock...

Zyx 10-03-07 13:26

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 789781)

Crede-ma ca la mine problema aderentei era acuta!!! Pentru ca nu era ceva mai cald, nu am putut da 2-ul cum trebuie... La 2 pierd cel mai mult (acum, la temperaturile astea...) E, mai vedem noi...

Rabanne 10-03-07 14:00

Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 790551)
deci pot confirma spusele mele...cel mai tare golf5 gti pe care il stiu la ora actuala este in iasi,si este manual...

Golf-ul GTI negru a cam stat bara la bara cu Zyx. Golful GTI alb in mod cert va fi in fatza. Avand in vedere ca si Golful GTI alb e lucrat tot de noi, aceasta cursa poate fi considerata un duel de casa. Astept cu nerabdare cursa dintre Zyx si GTI-ul alb.

All times are GMT +2. The time now is 17:59.

- Copyright 2026 4Tuning