![]() |
Re: Bn 71 wrc
imi spui te rog ce cutie de viteze ai pe motor ? :D
|
8 Attachment(s)
cutia este de pe un r 18 turbo .. pun si niste poze cu ce sa mai lucrat si cam asta este ora de la care se ajunge acasa de la lucru la masina ...:sad: lucrare marca tzy:twisted:
|
Salut, pai nu mai aveti mult si o baraiti in zapada...
(ca idee daca gaseti o admisie de clio 2.0 16v, poti schimba corpul de clapeta la acceleratie, taiat+ sudat) si admisia cu negru cam neinspirata ,adu mai multa greutate pa fata ca la 1bar nu pleaca de pa loc nici sa o ''freci'' o sa invarti rotile pana pa la 160km/h cu plecare violenta!8) |
Quote:
|
Salut masina mergea deja la 1bar si overboost de 1.2 mai mult de atat cu T28 si injectoare de serie amestecul merge sarac si nu are rost, dupa atata munca, multumesc!
|
Quote:
ca eu am un prieten care are b18ft pe un R5, si la 0.9 ii dadea in nas. |
Salut, la B18FT sunt 2 cauze cand dau in ''nas'' de la presiune, una este ca calculatorul respectiv intra in SAFE MODE ca are o restrictie de fabrica si a-2-a este ca la 1 bar anumite modele de obicei cele de 120bhp ating limita regulatorului de presiune, injectoare etc...Motorul asta a avut mai multe ECU-URI din care si unul ''de-restricted ecu'' care facea 2bari.
Din cate imi amintesc cel de pa masina facea 0.9-1bar si cu un regulator de pres reglabil e mai mult decat poate ''sa puna'' pa strada ptr inceput! multumesc. |
|
Mi sa facut pielea de gaina:lol::lol:..
Un adevarat monstru...Felicitari..o sa faca furori.. |
5 Attachment(s)
inainte de amerge afost asta .. caracatita:-P
|
Salut nu va speriati, e doar un ''Crocodil'' sub acoperire...:lol::shock:8)
Reglata frumos va intra in top 5 cele mai rele dacii din ROMANIA!!! multumesc |
THIS IS F***ING AWESOME :X GRATS!
|
Am si eu o intrebare cam "stupida"...La final..Cam cati Cp o sa dezvolte motoru.?...
|
6 Attachment(s)
momentan nu am turbina iar rezultatul final sun curios si eu sal aflu cat de multi sper o sa vad eu AAM SCHIMBAT SI BURDULFELE DE PLANETARA CU UNELE SPIDAN SATUL FIIND SA TOT SCHIMB CELEDE DACIE O DATA LA DOUA LUNI PE MOTIV CA CREPAU :twisted:
|
2 Attachment(s)
una alta :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:35. |
- Copyright 2026 4Tuning