![]() |
Re: Oltcit Trs
diesel daca tot te lauzi cu masina ta si cu desfacutu motoarelor dc nu te duci tu frumos si faci un topic unde ne prezinti masina ta cea fermecata de care esti asa mandru si nu mai posta aici ti`ai spus parerea odata dar nu mai e nevoie sa critici pe fiecare user si orice post!!
|
Quote:
|
:) ar fi culmea sa zica "da" .... in orice caz .. daca nu faci fata .. te intorci cu spatele :) BTW: cred ca ai jicnit pe cine nu trebuia
|
Quote:
turbata ca turbata....sa o vedem in actiune...;) |
Quote:
,bai tizule cind ajungi prin buc?sa te fac o plimbare ca prea esti neincrezator |
Quote:
sunt un pic... ca am avut si noi de furca cu al lui john ..desu... si sa vedem pe al tau.. vb .. |
pot sa stau pe bancheta din spate? :D
|
4 Attachment(s)
urmeaza jantele de aliaj..
|
vezi ca pt folie se ramine fara talon+4-5 puncte si pt alte anvelope decit cele scrise in talon idem
|
pai si tu nene lascule ce o sa faci cu rotile?? sau merita riscu'?? si mai am ink o intrbare: mai poti sa dat gauri pt 4 prezoane in butuc? daca vin cu butucul si cu prezoanele cat ma costa? merci
|
la mine cred ca merita riscul,odata pe saptamina ies cu masina ,despre butuci suna-ma si vb
|
dar am si eu o intrebare... o parte din folii nu sunt omologate RAR?? adica cele montate la centre autorizate... ca eu asa stiam... :(
|
nush daca se mai dau ... dar daca`ti pui folia cea mai deschisa nu cred ca au ce sa`ti zica
|
no more offtopic.. zici ca e chat aici
multumesc |
La ce foloseste intercoolerul??
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:12. |
- Copyright 2026 4Tuning