![]() |
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
Quote:
|
Ce-i cu vremea asta ba??? ..creca ne da planurile peste cap :(acuma cand am reusit sa ma scot de la servici...
|
Sper sa ajung si eu ... se mai tine pana la urma ?
|
da se tine...numa speram sa nu ploua!! :D
|
9 Attachment(s)
Poze de la intalnirea de Sambata la Hunedoara!!
Data viitoare sa-mi faceti si mie poze sa ma vada si pe mine lumea pe net :pelvic_th |
1 Attachment(s)
Pe asta am uitat s-o atasez :chuckel:
|
scuze da nu am putut sa ajung
next time |
Misto misto, ma ia doru' de casa si mai tare cand vad pozele astea!!!! :((
|
Cataline, n-a fost nimeni din deva :( .... doar noi din HD si Cristi Takashy_Vtec18 cu cielou stylizat ...ziceau cativa din deva ca le trebuie stickere... eu le aveam la mine dar am ajuns cu ele acasa :p
Lasa Adi ca o sa-ti tinem un loc acolo cu noi pe cand vi ;) |
:yikes: Ahaaaaaa....ba yo nu mai imi pun masina in parcare cat traiesc yo :))........intr-o singura poza mi se vede masinutza in aia ultima cu masina lu Dadi...si acolo se vede numa un neon.....:))...in departare............
|
O sa fecem data viitoare un pictorial cu cielo-u...cu stopurile lexus style,neoanele..filtru...si stikceru 4tuning ;)
|
Ce aparat nasol! Daca vine G60 la urmatoarea intalnire aducem si un aparat profesional.
|
1 Attachment(s)
:tears:
na ...asa im trebe daca nu intru pe forum.....am pierdut intalnirea! :( la urmatoarea sa datzi zvon mai mare in "tzara"...ca ...de mai sunt si uni mai adormitzi asa ca mine:sleep: |
:-) fain, fain , dar nu pricep de ce racer_sonik mi`a sters numarul de inmatriculare :D pai nu trebuie sa stie lumea cine suntem? :lol: sau aparatul profesional de de vina?
urmatoarea intalnire ar trebui sa fie pe timp de zi :-P |
Aparatu asa o scos poza :p n-am editat decat ca le-am facut mai mici ca si MB sa le pot atasa pe forum mai usor....
Ar fi o idee buna sa ne intalnim pe zi da nu prea ai cu cine ca e lumea busy :p VectraB ce-i cu motoru ala? :) poate me dai detali...da nu aici pe topicul cu discutii :D |
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning