![]() |
`aidii beeey ca e sexxy rau melodia... prietenu meu mustafa sandal ..
ce muzica frumoasa scoate tipu .. mai cautati cu el - recomand aya benzer, all my life , araba - super tare melodia , si Guncel Zalim .. ;) v-am poopat |
Hai facem asa... luati astea si ziceti`mi daca va plac sau nu ;)
Mustafa Sandal - Jest Oldum Mustafa Sandal - All my life Mustafa Sandal - Moonlight Mustafa Sandal - Araba Mustafa Sandal - Aska Yurek Gerel (orient mix) Mustafa Sandal - Gecmis Olsun Mustafa Sandal - Guncel Zalim Mustafa Sandal - Hatirla beni Mustafa Sandal - Pazara kadar Mustafa Sandal - Unuturum a daca aveti lene imbibata in poponeatza stati linistiti .. ca le uploadez eu .. intru zi cu soare.. adica maine ;) azi.. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ultimu rand imi place cel mai mult .. ashteptam :)) |
Vreau si eu 2 melodii plsssss
1. DELUXE - KISS 2. JAY-Z (CRED) - 99 PROBLEMS MERSI MULT PEACE :peace: |
2 Attachment(s)
uite melodiile. tre' doar sa schimbi extensia din .rar in .mp3
|
va rog mult daca avetzi cristiana raduta-anii ce-au trecut plsss am mare nevoie de melodia asta
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
mersi d sfat orikum poate knd mai invatz si eu odc'u&dc++ o sa ma descurc :wink:
|
eu vreau videoclipul de la DESTINY's CHILD la melodia SOLDIER
o aveti vreunu??? :?: |
e pe launch yahoo . com
driver si eu sunt copac la dc ++ desii copii ashtia d la mine din retea sunt tatici ..s i eu le am cu altele sunt paralel ... la dc ++ |
salutare va rog daca avetzi melodia de la sisu si puya-adevarul gol-golut dar varianta de pe tv klumea ca cea originala o am si eu mersi
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
- Copyright 2026 4Tuning