![]() |
Re: MONTEZ DIVERSE OPTIUNI PE E36
Quote:
Cand ti am zis .... sa vezi la mine cum a venit omul de 2 3 ori pana mi a pus toate optiunile la punnct, inlusiv motorul :)! |
Quote:
|
Salut
Am si eu ceva intrebari daca se poate Am achizitonat un volan de M cu comenzi care urmeaza sa il montez pe al meu e 36 motor m42 Ce vreau eu sa stiu:se poate lega tempomatul pe volan? Daca se poate si ai cumva sa imi spui si ce pret are Asi veni cu drag eu la Bucuresti dar esti putin cam departe fata de mine care sunt in Arad Astept un raspuns Multmesc anticipat |
Multumesc mult de telefon si de aspunsurile date
Tin sa confirm ca este un om pe care nu l-am vazut in viata mea dar este de mare caracter' Mi-a raspuns la cateva minute de la postarea intrebarilor M-a sunat el sa imi raspunda Cu toata stima multumesc din suflet |
Quote:
|
EMU!!! za best :D:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
salut,ai putea sa ma ajuti cu adaugarea optiunii FOLLOW ME HOME la un e38?e nevoie si de ceva retrofit fizic,sau doar codare in NCS expert?mersi!
|
ms pentru pilot merge super ok recomand cu incredere.
|
Salut!
Preturi pentru OBC 18 Butoane si un Radio CD sau Radio Casetofon Oem! Inca un lucru...fostul proprietar a pus volanul de e46 cu airbag si nu a bus si butucul ala pentru claxon!..nu ma intereseaza airbag-ul.... dar claxonul :))) ..... pot gasi o rezolvare? |
Quote:
|
salut , am o problema cu geamul de la sofer la un cabrio , nu coboara cand deschid usa , am dat fata de la usa jos si am pus acel senzor pe direct si functioneaza coboara si urca geamul ... posibil sa fie de la un modul ceva sau mai are ceva 'intre' senzorul ala si clanta usii ?!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:39. |
- Copyright 2026 4Tuning