![]() |
Re: Discutii despre cursa
Quote:
eu am fost aproape de start si l-am auzit pe Radu cand a zis ca da avans ... asa ca dc nu stii nu ar trebui sa vb degeaba ;) cat despre "foarte arogant" te inseli amarnic , un "foarte arogant" nu ar sta pe intuneric pe aeroport sa se chinuiasca sa repare o amarata de masina de tuns iarba la lanterna si multe altele ... pe care nu are sens sa le scriu pe un forum ;) |
Quote:
de ce nu a mai fost posibila sustinerea pe pista de aeroport? daca a mai fost intrebarea imi cer scuze |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sii ii cred in stare. |
Quote:
|
Quote:
|
salutare baietzi! felicitari, jtiu cum este sa muncesti iar altzi care stau si privesc jtiu doar cum sa critice.. n-am apucat decat sa vad vreo 2 grupe D-E iar la cele mari deja nu mai avea rostul, oricum nu se mai vedea nimik din cauza publicului.. dar asta nu inseamna ca voi nu atzi facut tot posibilul sa fie ordine si disciplina.. trebuia poate mai multa paza si nu din partea jandarmeriei care se jtie ca nu prea au mare putere si intotdeauna au fost probleme cu ei.. poate ca si locatzia va dat mari dureri de cap..
|
Felicitari baietzilor din bucuresti..
TXA o masina superba si-n exterior si pe la motor.. o herghelie care se merita a fi vazuta, dar imi pare rau pentru ce s-a intamplat :( ce pacat .. s-a mai intamplat si la alte curse cand persoane care au venit din afara sa aiba probleme si din cate am vazut XXS a fost pe pozitzii (congratz! ;) ) SGM-ul senzatzional ca-ntotdeauna.. imi aduc aminte faza cu BMW-ul cum a reactzionat publicul super marfa.. dar cel mai mult ma distrau 2 politzai care intrebau in stanga si-n dreapta ce are Dacia respectiva.. spre uimirea mea chiar s-au gasit vreo doi care sa dea anumite detalii, atunci m-am uitat de tine sa te atentzionez, dar nu te-am gasit.. oricum sper sa nu fi avut probleme... KWX - frumoasa recuperarea pe a 2-a si a 3-a .. apreciez foarte mult masini nu performante, dar care sunt facute bombe, decat alte masini de nuj cate mii de euro si care-shi fura nana de la acestea.. dau senzatzie si asta nu o spun doar eu .. ;) si craiova binentzeles! WSM - in sfarsit tzi-a mers la suflet masinutza dupa ceva bani bagatzi in ea :D felicitair.. :D PIL- bravo tata.. data viitoare sa ai grija sa fie gata d cursa.. cea de 2000 .. ar fi fost interesant rezultatul ;) ai muncit mult si se cunoaste.. rezultatul de la B :P FELICITARI ORGANIZATORILOR SI TUTUROR CASTIGATORILOR GRUPELOR DE LA ACEASTA CURSA! |
frate sa mor am batut 250 de km , AIUREA !!! a fost un *** de cursa , pacat k gsi-ul si organizatorii si-au dat toata silinta sa iasa o cursa misto.
pacat k toti taranoii, k altfel nu am cum sa ii numesc , au stricat toata cursa. Si multi erau care n-aveau treaba cu astfel de curse, a vazut taranu k sunt curse si intrarea e gratuita........ i-al ion,pe gheorghe,pe vasile si hai la curse pe aeroport k e super oferta , intram pe degeaba !!!!!!!!! asa gandeau . F |
per total cursa n-a fost stralucita...dar apreciez efortul pe care l-au depus fantomele
sa te certi cu toti...de la public pana la oficialitati...sa ti-o iei si de la Primarie (care a inclus cursa in Zilele Craiovei dar nu s-a tinut de cuvant cu absolut nimic) si de la ACR si de la unii participanti ...cade cam greu la stomac eu unu ma bucur ca s-a inchis cursa,desi mai tarziu decat ar fi trebuit asa toata lumea care a avut ceva de-a face cu cursa a dormit linistita pe partea pe care vruia si nici unu nu a strans din buci azi noapte ca tre' sa dea cu batzu pe foaie ca a dat masina in vreunu/vreunii sau etc in planurile initiale ....ar fi trebuit primaria sa puna garduri,si sa aduca PE TOATA LUNGIMEA PISTEI saci de nisip care sa fie o masura de siguranta in plus ...o bariera in plus intre o masina (scapata de sub control sau cu vreo defectiune care-o facea periculoasa) si public primaria ...a zis ca le da si cupele...ca deh,erau Zilele Craiovei,si pe saitu' primariei au inclus cursa in programul de zilele Craiovei...si a dat...nimic la fel cum n-am vazut pe aeroport nici sacii nici gardurile necesare jandarmi?...vreo 30...si nu stiau unde sa se tzina mai intai la public public? cateva mii de oameni ...unii dintre iei de-aia "jmecheri" din turma mie mi-a zis unu ceva de mama cand comentam...nah...poftim cultura sa vezi recolta imi cer scuze ca n-am anuntat la multe curse castigatorii ...dar a fost o problema la finish si nu prea se ridica steagul pentru masina castigatoare(asta ca o paranteza) in continuare...mare problema a fost lipsa unei firme de paza,ai carei agenti s-au impus in trecut argumentele pe care le-am dat aici nu vreau sa fie considerate scuze pentru Ghost ca nu a iesit excelent cursa..sunt doar niste constatari ale mele pe care fiecare le interpreteaza cum vrea fantomele imi sunt prieteni,de-aia am si incercat sa le dau o mana de ajutor cu ce-am putut...si poate tocmai de-aia n-as fi 100% obiectiv cand vorbesc despre cursa...dar unele acuze si vorbe aruncate in vant frizeaza orice bun simt gen ...putzoi care au stat pe margine si si-au dat din gura...aiurea ca nu le place aia,ca nu le convine aia... adica si pe moca dar si pe pretentiile lor eu unu sunt de parere ...sincer,ca daca erau altfel conditiile legate de public,cursa ar fi fost MULT mai frumoasa si in mod sigur am fi avut si libere nu mai tot comentati atat de jandarmi...oamenii si-au dat silinta ce nu vreti voi sa intelegeti e ca jandarmii,pe langa antrenamentul de "dat bataie" pe care-l au stiu si ca nu poti stapani 5000 de oameni in cazul unui incident...adica daca-l ia un jandarm la poceala pe unu din public...cei 30 de jandarmi de pe aeroport n-au cum face fata publicului daca se revolta ganditi-va si la asta...ca nu merge doar cu paru' ...tre' sa mai si gandesti un pic totusi eu ma bucur pentru o chestie...foarte mult ma bucur ca n-au fost incidente ca nu ne-am crapat obrazu' si am aratat ca organizarea olteneasca poate sa faca sa se tina o cursa in proportie de cel putin 80% fata de ce fusese programat...nu sa se opreasca cursa dupa ce s-au dat 5-6 perechi de masini ca i-a zburat unuia volanu' din mana si-a folosit publicul ca suprafata de franare in rest...Doamne ajuta...si din greseli invatam P.S. GSI-ule...ai fost simpatic foc la microfon P.P.S un alt simpatic tot de la bucale se remarca...nenea kwx ...un om de nota 10.000 caruia ma bucur ca i-am strans mana...rar pe pamantu' asta oameni care dau dovada in halu' asta de bun simt si de folosire a chestiei dintre cele 2 urechi |
EPU ; SCY si GPK cu siguranta nu vor mai participa la Craiova daca in organizare va fi implicat ACR-ul ! Am inteles ca ei au fost cei care au decis anularea liberelor . Despre public ... ca de obicei .
Am cheltuit o gramada pt pregatirea masinii , benzina si parca nu era de ajuns , am crapat motorul pt aceasta cursa . Acum va spun sincer ca am ramas cu un gust amar , daca erati la prima cursa era pardonabil dar se presupune ca aveti experienta ! Asta e... |
Daca mergeam pana la Craiova si plecam inapoi , cred ca ma distram mai bine si nu mai pierdeam 3 ore degeaba la marea cursa din Craiova.......
Am plecat la ora 3 dimineatza din Bacau ca sa vin la Craiova, sa ma trag cu un pseudo renault si dupa sa imi puna un malac de jandarm gardutzul in fatza si sa imi spuna ca nu mai avetzi voie sa va datzi la libere :x :x :x Noroc de drum....:shock: ...mult mai palpitant...:shock: Si apropo ...pentru ce am platit eu 40 lei....ca nici macar un pipi nu am avut unde sa fac si nici macar un cos de gunoi unde sa imi arunc guma de mestecat....ce sa mai zic de intrarea spre locul de alergare,ca daca nu erau colturile alea mai netezite nici nu puteam sa intru cu masina pe pista si bateam si drumu degeaba...:shock: :shock: :shock: |
Nu mi-a placut ca nu s-au mai facut libere. Pista cam scurta sub 400 metrii, din cauza locatiei presupun, nu mai era loc de franare. Cam atat. Frumos per total.
|
Quote:
Cum crezi tu vreodata ca imi permit sa imi risc masina mea de cateva zeci de mii de euro ....cand domnul de pe renault probabil ca isi achizitioneaza un motor de volvo cu vreo 500 de euro...cand eu dau numa pe bujii 100......deci eu apreciez munca unor oameni,dar ar trebui sa se traga intre ei acolo ....fara portiere,scaune....cu motoare de salupa puse pe un schelet metalic.....raman la parerea mea....ti-ai luat un golf 5 benzina 1,6 de ex.....schimba absolut tot la acest motor....si la masina in general.....tot tacamul....dar pastreaza masina si motorul ei si bate pe toata lumea si atunci ai sa ai respectul meu...pana atunci continuatzi sa aruncatzi cu noroi in oameni ca mine,care investesc bani si pasiune in masinile lor si sa sustinetzi diverse persoane care monteaza nu stiu ce motoare pe nu stiu ce cadavre gasite prin cimitire de masini,care merg 300 de km si mor sau dupa 2 liniutze mai repara vreo 2 ore la masina ca sa poata pleca si el acasa....si o sa progresam sigur si o sa ne aliniem sigur cu piatza de tuning europeana....pana atunci sa auzim numai de bine. Sa nu o luatzi in nume de rau,dar asta este adevarul...numai ca eu am curajul sa-l spun. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:32. |
- Copyright 2026 4Tuning