![]() |
Re: E36 - Reinviere AG-92-TOP -BMW 320-
hai :))) ... unde :D?
|
Quote:
AVEM DESTULE LOCURI !!! |
astept ep 2 :twisted: Nebuniilor ; am ras de povestirea ta Mareane de ma doare burta .. acelasi stil aparte
cu siguranta o sa iasa ceva penal din partea voastra in seara asta :2gun: Pa SISTEM :peace: |
aseara o ardeam usor in drum spre casa , trece o pustoaica cu 2 baieti langa ea era bombonica :bunch: pe langa radu in forta cu seria 3 08" 320 :twisted: , zis si facut oprim la semafor langa dansa , zice radu inchidem geamurile sa traga masina mai bine se face verde si dai 1 -2 -3 era in spate cu mult :rolleyes: la tineretului au trecut astea de unda asfaltul cel nou , veneam dinspre budapesta verde , reduce radu pn la 40 in secunda 2 eram cu de-a latu cu fundu pe banda doi , inainteaza si gagica se uita radu in oglinda si incepe iar de parca ar fi vazut garda , radu stai acolo fa ca iti mananc ficatii , si acolo a stat pn la semafor :)) acelereaza gagica peste 120 pe giurgiului , radu zice imi place gagica ii da hai dupa ea , masina tragea cum trebui drept urmare am stat lipiti de ea nu era loc de depasit :)) croseteaza ea 2-3 vruuu mmm mmm mmm pe langa ea slalom din nou , un a6 si un seria 5 suparati au intrat si ei in hora dar n-au rezistat mult le-a mancat radu ficati aujungem la razoare oprim era rosu , vine gagica din spate si trce in fata noastra pe rosu , e obrazinica maaaaa hai dupe ea din nou acelasi sound vrrr vrrr uuuuu uuuu mmmmm si a ramas iar in spate ....
raducule hai cu partea a 2-a ca nu mai pot :)) :)) |
Quote:
eram cu o pisica 1,6 cu gaz.....fortza .......:lol: |
Quote:
ai costote si nu dai un telefon !!!! ON TOPIC !!! MASINA A PRIMIT GRUP SUDAT 3.45 ,O ALTA POMPA SERVO !!!:D SI NISTE GUME PE SPATE PENTRU SPECTACOLUL DE DISEARA !!! |
Baietii is pe treaba in seara asta ?:lol:
|
aseara ma duc pe o strada ...unde cu o seara in urma facusem SHOWWWWWWWW:)))) si ma opreste militia .....se prezinta imi cere actele i le dau pe toate....se uita la ele se invarte in juru masinii..:)) nu gaseste nimic sa ma ia si se uita la folii :shock::shock::shock: AUTORIZATIE LA FOLII AI?????
EU: nu stiu sefu... GABORU : a cui e masina? EU: alu varamiu ...e plecat in Germania ... GABORU : pentru treaba asta talonu ramane la mine... se duce el la masina astept vro 10 minute si pe urma ma cheama la el la masina:)))) GABORU: uite pustiule sa nu zici ca am ceva cu tine....articolu..... EU: da sefu va cred dar nu este masina mea va da-ti seama ca daca stiam ca nu are autorizatie la folii nu ma mai urcam in ea...:)) GABORU : pai da ma pustiule da nu stii si tu nimic de hartia aia sa-mi confirmi ceva? EU : sefu da nu pot sa le dau jos in fata dumneavoastra? GABORU : nu ...cum sa faci asa ceva? pfff tindeam sa cred ca mi-a luat talonu...:)))) si ca nu mi-l mai da ma mai tine in supsans vro 5 minute la el la masina ....si ma intreaba:)) " cu ce te ocupi ma pustiule?" la care stau si ma gandesc si ii zic repede " SUNT LA LICEU SEFU NU LUCREZZ " :peace::peace: L-am inmuiat pe gabor de tot=))))))))))......si imi zice ....ce sa fac eu pustiule cu tine ...esti si la scoala...daca-ti iau talonu.... ma mai tine umpic in suspans=)))) si imi da talonu ...si imi spune replica care am mai auzit-o de 10 ori la alti gabori" DACA TE MAI PRIND DATA VIITOARE ITI IAU TALONU " =)))))))))))) |
Chiar a mancat minciuna ca esti la liceu si nu lucrezi????:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
ar trebui sa fie autorizatia in torpedou kdaca nu e sa imi zici sa ma uit de ea astazi pina nu plec |
sa va povestesc ce mi s-a intamplat.....:)) s-a intamplat exact ce numai mie putea sa mi se intample...azi plec la munte...in drum slalom frumos prin oras, depasiri in forta:)))....trec de baneasca ...se ingatuia masina....opresc o fac...dau mai departe dau , trec de ploiesti mai merg 20 de km si ajung la baicoi...:)) si mi se aprinde martoru de la baterie...zic hopaaaaa nu e bine merg pe baterie...trag pe dreapta pun avariile, deschid capota si cand colo...cureaua de accesorii imi rupsese vascu ...si rola de la alternator numai exista...:)) ma luase toate caldurile ...dai telefoane ...am sunat si pe jakal ca eram acolo aproape de el ...avea telefonu inchis...am sunat pe mai multa lume... nimeni nu ma putea ajuta cu nimic ca eram la 80 de km de bucuresti.....mai caut in agenda si il sun pe fratele meu florin( UN BAIAT DE NOTA 100 ) ...l-am rugat pe baiat sa caute o sufa si sa vina sa ma traga...pana a venit florinel m-am pus pe mancat prune...:))) si am inceput sa ma plimb prin sat...dupa o ora jumate vin la masina ajunge si florinel...agat bmw'u de dacie:))) si dai cu 80 tractat pana acasa:))))....ajung undeva pe la victoriei si erau 2 cu un suzuky vitara cu nr de PH...si spune" hahahaha FORTAAA"
la care-i bag eu aroganta mea...:))) " STAI TU LINISTIT CA DACA MERGEA TE LESINAM.....:peace:" se uita respectivu si zice " asta nu a fost masina lu mihai?" ...m-am bagat cu el in vorba si dai si tracteaza bmw'u pana in fata blocului....:)))...Revin cu poze:)))) ce sa zic ...inca una din aventurile mele cu TOP :))) |
Quote:
|
Quote:
imi pare rau ca nu am putut sa te ajut..... |
Quote:
|
Quote:
|