![]() |
Re: Feedback @ vanzatori/cumparatori
Recomand Xavier
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Am inteles mesajul, fiecare user care a citit a dat cuiva dreptate, hotaraste singur de la cine mai cumpara si de la cine nu sau cui vinde si cui nu. Tot ce se mai continua pe subiectul asta o sa fie sters. Multumesc anticipat de intelegere.
|
Recomand burnout_bmw si trusca.
|
Recomand userul "trusca" din Valcea.
Baiat foarte prompt si foarte serios. Piesele au fost impecabile, exact cum mi-a promis. |
Asemeni recomand Trusca,baiat fara cuvinte,saritor la nevoie si piese de calitate si intelegere reciproca de pret. Recomand cu placere !
|
recomand daca mai e nevoie, Gogu_VL,piese oem sosite din DE foarte rapid
recomand si Cata din Craiova,parca are user Cataa_E30,mi-a dat niste plastice pt e34,si nu a vrut sa ii dau nimic pe ele :) |
Recomand TEO_VL si baietii de la Valcea.
|
Azi am încheiat cu succes o tranzacție cu user-ul florineluspr . a dat dovadă de prea mult bun simț și de o corectitudine ieșită din comun pentru acest forum, el fiind în postura de vânzător.
Omul nu a vrut să-mi trimită un set de jante nevopsite (el s-a oferit să le vopsească în aceiași bani, dar am preferat eu așa) până nu mi-a trimis o grămadă de poze pe mail ca să fiu 100% sigur că le vreau așa (vopseaua exfoliată fiind etc.). Un mic defect l-a observat și din propria inițiativă a lăsat din preț mai mult decât costul reparației (o buză umpic îndoită, nimic grav), deși eu eram mulțumit oricum de prețul cerut și nu am cerut reducere. Cine mai are treabă cu el, apelați cu încredere ! |
RECOMAND CU INCREDERE USERUL INTERCEPTOR, AKA DANI_SMARANDESCU.
OM DE NOTA 10+ SI PIESE DE CALITATE !!!!!!!! |
Quote:
|
recomand syncron https://forum.4tuning.ro/member.php?u=13768
Serios si punctual, piesa exact ca in descriere. |
Quote:
|
recomand TEO_VL
|
Quote:
EU NU RECOMAND iuly@no'Sme , E UN MARE TEPAR , UN MARE MILOG SI UN SCLAV ! , AVETI GRIJA CU EL ... SE DA BINE PE LANGA VOI SI DUPA VA ARDE .. E UN SARAC |
| All times are GMT +2. The time now is 09:28. |
- Copyright 2026 4Tuning