Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Accidente, tamponari, avarieri (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/24997-accidente-tamponari-avarieri.html)

BascaBV 27-06-07 14:12

Re: Accidente, tamponari, avarieri

Alea cu W .... WC ... aaa nu scuze Vredestein

Catalyn 27-06-07 15:10

Probleme la cap

Quote:

Originally Posted by BascaBV (Post 969414)
Insanatosire grabnice prietenului ... Pt cei cu peugeot 307 si Fiat albea ... curba se poate lua cu 170 in conditii de sigurantza ... (cu cauciucuri Debica:lol: )

poti sa imi spui la cimitir cu cat i-a dricul curba?....sau trebuie sa moara unul odata sa va invatati minte sa nu mai alergati tinichelele pe sosea ...halal bravada!

BascaBV 27-06-07 15:38

Pai site-ul este unul de informatii ... am informat lumea in conditii de siguranta ca pot sa ruleze :lol: cu 170

sKyNeT 27-06-07 15:51

Quote:

Originally Posted by BascaBV (Post 969641)
Pai site-ul este unul de informatii ... am informat lumea in conditii de siguranta ca pot sa ruleze :lol: cu 170

da...s-a vazut din posturile anterioare ca se poate....

MIRCAT 27-06-07 16:01

Quote:

Originally Posted by cristi_21us (Post 969469)
Nu esti nomral mah rbo. :)) frate dar mentioneaza ce caucioce am eu :)) RBO nu mai incuraja lumea la prostii

mda......cine vb!ai terminat cu parapeturile de pe drumurile poienii si dai lectii altora?!mai bine sa mearga prudent si sa nu intre in curba cu 170km/h!

Catalyn 27-06-07 16:33

Quote:

dupa ce te pun in sac nu stiu cum mai poti informa, nu te gandii ca am ceva cu tine da e pacat sa te dai in stamba stiu ca esti pufan teribilist, uita-te in jurul tau si casca ochii inainte sa deschizi gura sau sa calci pedala daca ai fii troznit masina mai nasol pe poiana poate nu mai stiai cu cat se poate lua curba de pe varianta;) sau daca ai fii platit tu reparatia, ma rog......sunt doar sfaturi prietenesti atita tot..vant din pupa!

BascaBV 27-06-07 16:59

Pustan teribilist ... nu sunt ... neaparat :lol: Si ms de sfat ... m-am mai calmat si eu ... de cand cu poiana .. cat de cat :twisted:

blondu_glf 2 27-06-07 19:54

Quote:

Originally Posted by MIRCAT (Post 969694)
mda......cine vb!ai terminat cu parapeturile de pe drumurile poienii si dai lectii altora?!mai bine sa mearga prudent si sa nu intre in curba cu 170km/h!

l-ai confundat cu BascaBv;)......

MIRCAT 27-06-07 20:58

Quote:

Originally Posted by BascaBV (Post 969786)
Pustan teribilist ... nu sunt ... neaparat :lol: Si ms de sfat ... m-am mai calmat si eu ... de cand cu poiana .. cat de cat :twisted:

sa nu crezi ca ti-am spus cu rautate!si nu vreau sa mi-o iei in nume de rau dar teribilismul unora care deabia si-au luat permisu duce la.......!atata vroiam sa subliniez!fara suparare!

MIRCAT 27-06-07 20:59

Quote:

Originally Posted by cristi_21us (Post 969469)
Nu esti nomral mah rbo. :)) frate dar mentioneaza ce caucioce am eu :)) RBO nu mai incuraja lumea la prostii

scuze ca ti-am scris tie!nu a fost cu intentie!lui Basca am vrut sa-i scriu!

IL Capo 27-06-07 22:11

Quote:

Speak 4 yourself....Pe varianta e mai grav, o pecesti, e naspa....pe poiana ai mai multe sanse, da renunti si acolo dupa ce vezi ca nu iti iese si te faci d kko.

BascaBV 28-06-07 13:26

Aualeuu ce mai sare lumea in capu omului ... cand glumeste si el ... tztztz. Mirica ... nu m-am ofensat stai linijtit :)

MIRCAT 28-06-07 19:36

Quote:

Originally Posted by BascaBV (Post 971291)
Aualeuu ce mai sare lumea in capu omului ... cand glumeste si el ... tztztz. Mirica ... nu m-am ofensat stai linijtit :)

ok,atata vroiam sa stiu!:D

Cristty 01-07-07 12:14

Am rupt eu ceva parapeturi pe poiana si nu stiam :-/ :)) np mircat :)

MIRCAT 01-07-07 15:04

Quote:

Originally Posted by cristi_21us (Post 975593)
Am rupt eu ceva parapeturi pe poiana si nu stiam :-/ :)) np mircat :)

din greseala ti-am scris tie!

All times are GMT +2. The time now is 10:26.

- Copyright 2026 4Tuning