![]() |
Re: club Lancia
dragii mei "lancieri", mai am o intrebare la dumneavoastra: cat e normal sa consume o dedra de 2000 turbo(benzina). mie imi ia cam 15-16%... nu e cam putin prea mult??? ma seaca fratilor:shock:
|
Thema mea de 2000 normal aspirata consuma in zilele ei bune 8 afara si 12-13 in oras... Acuma in weekend am facut un drum de 500 km si o papat vreo 60 de litri ..
|
da colegu' da tot nu is 16% afara... si thema e si mai grea decat dedra...:((
|
pai a mea e cam varza in momentul asta, de aceea consuma atata ... si nu e grea.. are 1270 kg. Avand in vedere ca un Seat ibitza din 2006 are 1250 de kile.. si daca te uiti la ele zici ca seatul e cat un tico pe langa o thema... nu e grea thema deloc.
|
numai 1200kg? wow... dedra mea are 1600 si ceva...:shock:
oricum, maine am progamat-o la un tester sa vedem ce buba are.sper sa nu fie ceva grav ca am observat ca mi se aprinde si becul de la injectoare:cry:... |
kkkkkkkkkkkk
|
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
|
Uite-te in talon ... a mea are 1270 kg... cea pe benzina turbo are 1350 kg... iti zic eu sigur!
Ma intereseaza pe mine masina ! zi-mi ce motor are. |
[QUOTE=KoKozula;2184233]Uite-te in talon ... a mea are 1270 kg... cea pe benzina turbo are 1350 kg... iti zic eu sigur!
|
ai dreptate 1350kg are :D
mai am o nedumerire: unde are pompa de benzina si cum ajung la ea sa o verific?:shock: |
vezi in portbagaj, spate, are un capac de unde se ajunge in rezervor, unde e pompa.
|
Vreau eu capacul ala la bujii pe care scrie Lancia... ca da mai bine pe Integrale... :D
|
Quote:
|
am gasit-o:D.multzam...amu tre numa sa vad daca mai e buna sau imi tre alta.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
- Copyright 2026 4Tuning