![]() |
o sa am grija de sfatul tau... mersi pt el...
|
Re:
Quote:
|
tzin sa te anuntz ca merge din ce in ce mai bine...
|
e bine ca macar voua va merge bine!
|
si noua :lol: (in nefericitul caz in care nu stiti despre care \"noua\" este vba... datzi un pm si aflati :D)
:P :P |
Vad ca de mult nu a mai scris nimeni pe aici...aproape ca nu mai gaseam topicul...
tzin sa spun ca relatzi mea cu Flory a ajuns intr-un punct destul de forte...shi sigur...shi tinde catre mai bine...sunt super multzumit...ne intzelegem bine...e totul OK... |
pfff despre ce e vb in propozitie .. sunt prea multe pagini si nu cred k le inteleg rostu .. un rezumat daca se paote ... multzumesk
|
Re:
Quote:
|
e marfa sa iubesti.dar daca nu esti iubit nu mai e atat de misto,devine chiar dureros
|
Re:
Quote:
|
deci..dupa ce am citit 19 pagini ca nu-s normal..
1. nu toate fetele is najpa deci trebuie cu fiecare sa afli cum e si dupa sa vezi cum te porti. For instance..dc vezi ca ii din`aia la care sa dai tu banii strica, nu dai...dc ii romantica bla bla investesti in trandafir, te scoti dupa aceea punand-o sa-ti cumpere tie chestii 2. ppl=shit :P |
TU = SHIT !
care-i faza cu ... investesti in trandafir ... dupa care ... \"te scoti punand-o sa-ti cumpere tie chestii\" ? sigur ai 17 ani ? as zice 12-13.. sau .. in fine , cine stie ce curva oi fi tu daca faci asa ceva.. anyway ... nu-i treaba mea .. :lol: ce \"nebun\" esti tu .. ai citit 19 pagini .. ce zici de... vreo 100 si ceva de pagini ? Herastrau + H Realoded ? |
man..dc oamenii care is ghidati dupa dorinte tampite gen a manca..a se f*te etc iti par fiinte iesite din comun...treaba ta.
cumpara tu la fete cate vrei, lasa-te calcat in picioare..si vedem noi ce bine o sa iti fie si la faza ca nu-s normal glumeam si io ..dar vad ca nu te-ai prins..Cum eu am 12-13 ani..poate am fost prea prea si nu foarte foarte sa te prinzi si tu.. :lol: |
ok , dar nu e bine nici cum zici tu ....
parerea mea dai .. si dupaia aia , astepti sa primesti si sa primesti si sa primesti .. |
Iata ca am parcurs si eu cele 19 pagini din acest topic, si nu ma consider deloc nebuna. Chiar mi-a facut placere sa-l parcurg mai ales ca s-au spus multe adevaruri pe aici.
Din ultimele experiente am ajuns la concluzia ca daca esti credul, naiv si arati ceea ce simti sau ce intentii ai din prima, iei teapa garantat. Si uite asa fetele devin parsive si devin interesate de altceva. Asta e! Life sucks and then u die! Numai bine! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:32. |
- Copyright 2026 4Tuning