Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Sentimente, durere, dezamagire .... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/2470-sentimente-durere-dezamagire.html)

CT-03-ART 27-01-05 20:18

o sa am grija de sfatul tau... mersi pt el...

Toto - BOD 28-01-05 18:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
inca nu am poze in calc or sa fie dar cred ca in weekend ca va fii o shedintza foto la mine akasa... :twisted:

take care! sa nu faci prostii ! mai bine cu pasi mici si repezi decat cu pasi mari si sa faci vreo prostie s-o pierzi ! :lol: :lol: :lol:

... dar nici sa pierzi timpu` aiurea!

CT-03-ART 28-01-05 18:24

tzin sa te anuntz ca merge din ce in ce mai bine...

Anami 28-01-05 18:47

e bine ca macar voua va merge bine!

EvLSant0S 28-01-05 19:40

si noua :lol: (in nefericitul caz in care nu stiti despre care \"noua\" este vba... datzi un pm si aflati :D)
:P :P

CT-03-ART 06-03-05 20:21

Vad ca de mult nu a mai scris nimeni pe aici...aproape ca nu mai gaseam topicul...

tzin sa spun ca relatzi mea cu Flory a ajuns intr-un punct destul de forte...shi sigur...shi tinde catre mai bine...sunt super multzumit...ne intzelegem bine...e totul OK...

Psycho 06-03-05 23:00

pfff despre ce e vb in propozitie .. sunt prea multe pagini si nu cred k le inteleg rostu .. un rezumat daca se paote ... multzumesk

Toto - BOD 01-05-05 14:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
pfff despre ce e vb in propozitie .. sunt prea multe pagini si nu cred k le inteleg rostu .. un rezumat daca se paote ... multzumesk

Trei iepuri stateau pe o bara de metal si spargeau niste seminte! de dovleac :lol:

needBrain 02-05-05 19:50

e marfa sa iubesti.dar daca nu esti iubit nu mai e atat de misto,devine chiar dureros

CT-03-ART 02-05-05 21:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
e marfa sa iubesti.dar daca nu esti iubit nu mai e atat de misto,devine chiar dureros

de-asta aveai tu draci ultima data in burbon?cand eram eu cu apollo shi cu inca unu shi ana cu anca?ziceai ca e o poveste lunga...poate o sa o aud odata...

XtenSion 02-05-05 21:58

deci..dupa ce am citit 19 pagini ca nu-s normal..

1. nu toate fetele is najpa deci trebuie cu fiecare sa afli cum e si dupa sa vezi cum te porti. For instance..dc vezi ca ii din`aia la care sa dai tu banii strica, nu dai...dc ii romantica bla bla investesti in trandafir, te scoti dupa aceea punand-o sa-ti cumpere tie chestii

2. ppl=shit

:P

EvLSant0S 02-05-05 23:07

TU = SHIT !
care-i faza cu ...
investesti in trandafir ... dupa care ... \"te scoti punand-o sa-ti cumpere tie chestii\" ?
sigur ai 17 ani ? as zice 12-13..
sau .. in fine , cine stie ce curva oi fi tu daca faci asa ceva..
anyway ... nu-i treaba mea ..
:lol: ce \"nebun\" esti tu .. ai citit 19 pagini ..
ce zici de... vreo 100 si ceva de pagini ? Herastrau + H Realoded ?

XtenSion 03-05-05 14:40

man..dc oamenii care is ghidati dupa dorinte tampite gen a manca..a se f*te etc iti par fiinte iesite din comun...treaba ta.

cumpara tu la fete cate vrei, lasa-te calcat in picioare..si vedem noi ce bine o sa iti fie

si la faza ca nu-s normal glumeam si io ..dar vad ca nu te-ai prins..Cum eu am 12-13 ani..poate am fost prea prea si nu foarte foarte sa te prinzi si tu.. :lol:

EvLSant0S 03-05-05 14:53

ok , dar nu e bine nici cum zici tu ....
parerea mea
dai .. si dupaia aia , astepti sa primesti si sa primesti si sa primesti ..

Moniq 03-05-05 17:12

Iata ca am parcurs si eu cele 19 pagini din acest topic, si nu ma consider deloc nebuna. Chiar mi-a facut placere sa-l parcurg mai ales ca s-au spus multe adevaruri pe aici.
Din ultimele experiente am ajuns la concluzia ca daca esti credul, naiv si arati ceea ce simti sau ce intentii ai din prima, iei teapa garantat. Si uite asa fetele devin parsive si devin interesate de altceva.
Asta e! Life sucks and then u die!
Numai bine!

All times are GMT +2. The time now is 04:32.

- Copyright 2026 4Tuning