![]() |
re: E36 - DARTH VADER
Quote:
Ce ai pus tu par dar nu bag mana in foc 205 cu 45 si 215 cu 35 in cazul in care e 8,5 si 10J |
masina va fi de oras 80 % , 20% pt iesiri la un gratar etc , mai mult de 3 persoane ( cu tot cu sofer)la mine in masina nu ai sa vezi pt ca mai toti prietenii mei au masini si nu e inghesuiala daca se merge pe undeva , poate o deplasare la o intrunire , mare etc , dar in rest pe oras si la noi in general sunt ok drumurile , despre intins gume , ma gandesc ca 215.45 -215.40 ar fi ok pe 10j , am 205 .40 pe xsara pe 9j si imi place cum arata
|
Quote:
|
Rikco....stii pedala din mijloc....ii zice FRANAAAAA......ca s`ar putea sa ne suparam....ia uite ma la el cum arunca el cu miile de euro pe aici....:chainsaw:
|
Si muierea ta are cont aici mai Ricko ??? :lol: :lol:
|
Quote:
|
Quote:
sa mai fii jmeker :)))) te'a prins acum ricko:)) iti ascunde muierea cardu =))))))) hai ca'i frumoasa pisi, spor la treaba |
da totusi cine ii muierea??....ca eu nu is muiere :shakefist
|
:D:D:D, ea e peste tot......nu am scapare , n-are cum sa ascunda cardul ca e la mine :P
Roma ...am zis am zis , gata o vreme :D pana la salar :P:P |
Quote:
sigur draga cardul e la tine dar camera M Pack e la mine=)))....deci alege:D:D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
+1 MAXIM AM ZISSSS :))))))))))))))) lasa pisi ca'ti ia si tie un M tock de la gucci :))))))))))))))))))))))) si faceti schimb M tock pe M pack! |
am luat-o de data asta , n-am ce face
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Vladutz stie el ceva...si io stiu...cam bagi macaraua pe la bronzatii aia asa se explica de unde camera /M Pack:lol::lol::lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:34. |
- Copyright 2026 4Tuning