Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - 325i, masina pt pasiune... (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/242571-e30-325i-masina-pt-pasiune.html)

kyler_iulian 07-04-11 23:35

Re: E30 - 325i, masina pt pasiune...

Quote:

Originally Posted by AndreiHTX (Post 4236465)
retardat... nu...nesimtit...in niciun caz... insa mor cand vad atata prostie pe unele thread-uri si atata lipsa de respect pentru anumiti membri..bafta la "intalnirea" aia sa nu uitati sucu` si semintele!

eu zic ca daca nu erai nici nesimtit nici retardat cum spui tu dar nu se vede , postai si tu ceva cu bun simt , nu ce ai scris tu ma pripasule , cand o sa ai si tu cu ce sa te bagi in seama atunci ai dreptul , pana atunci vezi-ti in p.m de treaba ta daca nu sti sa vb :!:

AndreiHTX 08-04-11 07:49

te ataci cam repede.. jignesti persoane care nu le cunosti... nu poti sa sti ce am eu sau marian sau altii de pe aici pe care tu ii injosesti si te crezi mare zmeu pentru ca nu esti. ma retrag de aici ca vorba multora.. n-ai cu cine... esti limitat.

detroit muscle 08-04-11 12:18

off:multumesc pentru exemplele cu motoarele si sper ca iulian sa nu se supere :D
on:cine stie ce vecin,var,nepot de 13 ani +-1 ca pe sacii de ciment vine aici cu 6 posturi la avtiv si sa se dea ultragiator si razboinic din spatele tastaturii,cand el nici pe bicicleta nu stie sa mearga.frate chiar daca esti cu el nu cred ca e frumos sa vorbesti urat pe un forum public. si acum fac referire la ce a zis iulian.daca a zis ca vrea sa se faca o intalnire undeva a gresit si l-ati atacat ca nu trebuia sa faca asta pe un forum public,dar cand cineva vorbeste vulgar si murdar nimeni nu sare in apararea lui iulian cu exceptii bine inteles.;)

AndreiHTX 08-04-11 12:43

Quote:

Originally Posted by detroit muscle (Post 4237533)
off:multumesc pentru exemplele cu motoarele si sper ca iulian sa nu se supere :D
on:cine stie ce vecin,var,nepot de 13 ani +-1 ca pe sacii de ciment vine aici cu 6 posturi la avtiv si sa se dea ultragiator si razboinic din spatele tastaturii,cand el nici pe bicicleta nu stie sa mearga.frate chiar daca esti cu el nu cred ca e frumos sa vorbesti urat pe un forum public. si acum fac referire la ce a zis iulian.daca a zis ca vrea sa se faca o intalnire undeva a gresit si l-ati atacat ca nu trebuia sa faca asta pe un forum public,dar cand cineva vorbeste vulgar si murdar nimeni nu sare in apararea lui iulian cu exceptii bine inteles.;)

vezi ca n-ai lins tot... 1 la mana invata sa scrii corect. 2 la mana intai ia permisu si apoi zi se altii. analfabetule. si daca am 6 posturi ce? vreo problema? macar nu aberez ca altii.

detroit muscle 08-04-11 14:12

Quote:

Originally Posted by AndreiHTX (Post 4237607)
vezi ca n-ai lins tot... 1 la mana invata sa scrii corect. 2 la mana intai ia permisu si apoi zi se altii. analfabetule. si daca am 6 posturi ce? vreo problema? macar nu aberez ca altii.

:)) ma faza cu permisu ai dreptate da nu stiu la cine te referi ca abereaza.a mai fos o discutie pe tema cu viteaza si pcaii putere.hai ca acum sa nu incepem mai profund de cat este si daca tot ai zis de greseli oricine greseste.da am gresit la avtiv in loc de activ dar asta nu inseamna ca sunt analfaet si nici nu cred ca ai de ce sa aduci asa cuvinte urate la adresa mea.si cred ca era mai usor sa zici asa "ma frate parerea mea este ca unii dintre voi abereaza.este strict parerea mea si nimic mai mult" da daca tu vii aici cu mananci k*t...scuza-ma.

kyler_iulian 08-04-11 14:52

Quote:

Originally Posted by detroit muscle (Post 4237825)
:)) ma faza cu permisu ai dreptate da nu stiu la cine te referi ca abereaza.a mai fos o discutie pe tema cu viteaza si pcaii putere.hai ca acum sa nu incepem mai profund de cat este si daca tot ai zis de greseli oricine greseste.da am gresit la avtiv in loc de activ dar asta nu inseamna ca sunt analfaet si nici nu cred ca ai de ce sa aduci asa cuvinte urate la adresa mea.si cred ca era mai usor sa zici asa "ma frate parerea mea este ca unii dintre voi abereaza.este strict parerea mea si nimic mai mult" da daca tu vii aici cu mananci k*t...scuza-ma.

lasal frate nu vezi ca este dus ! chiar daca tu nu ai permis cu toate ca asta nu are nici o legatura, macar sti sa postezi si tu vorbe de om simtit, nu ce a spus acest incult! apare si el k musca in lapte si hop tranteste si o vb de taran ...

detroit muscle 08-04-11 15:13

Quote:

Originally Posted by kyler_iulian (Post 4237947)
lasal frate nu vezi ca este dus ! chiar daca tu nu ai permis cu toate ca asta nu are nici o legatura, macar sti sa postezi si tu vorbe de om simtit, nu ce a spus acest incult! apare si el k musca in lapte si hop tranteste si o vb de taran ...

ai dreptate da...nu vreau sa zica cineva ca imi iei apararea dar eu nu am venit cu insulte la adresa nimanui.de multe ori am zis ca o sa fie ultimul post pe acet forum dar nu se merita din cauza la asemenea personaje aparute din senin pe aici sa las zic eu amicitii si prietenii cu multi dintre voi.am mai avut si alte conturi si am multi prieteni cu,care vorbesc si acum pe mess de la sectiunea mecanica...oricum nu bagam in seama genu asta de oameni.multi ma judecati dar undeva cred ca am si eu dreptate.ms iulian ca esti alaturi de mine si stii ca si eu sunt cu tine in tot ce faci:D

AndreiHTX 08-04-11 20:14

Quote:

Originally Posted by kyler_iulian (Post 4237947)
hop tranteste si o vb de taran ...

multi din voi si-ar dori sa fie la tara..
ma retrag din discutia asta ca n-are rost... bafta cu "masinile" .

detroit muscle 09-04-11 07:28

Quote:

Originally Posted by AndreiHTX (Post 4238692)
multi din voi si-ar dori sa fie la tara..
ma retrag din discutia asta ca n-are rost... bafta cu "masinile" .

provoci o mare placere optica daca te retragi.crede-ma aici nu e de tine.exista sectiunea scutere si biciclete,muzica pe bicicleta...retragete in coltul tau.bafta

DEVIL's Style 09-04-11 08:02

Quote:

Originally Posted by detroit muscle (Post 4239477)
provoci o mare placere optica daca te retragi.crede-ma aici nu e de tine.exista sectiunea scutere si biciclete,muzica pe bicicleta...retragete in coltul tau.bafta

Valabil si pentru tine detroit. lasati intepaturile astea ca deja imi e sila de ce vad.

detroit muscle 09-04-11 08:51

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 4239532)
Valabil si pentru tine detroit. lasati intepaturile astea ca deja imi e sila de ce vad.

da cine incepe frate?eu macar am vorbit fumos si partea ca sa se retraga in coltul biciclistilor o poti lua ca pe o gluma nu neaparat un sfat.sa vorbeasca frumos si o terminam toti.;)

kyler_iulian 09-04-11 10:58

Quote:

Originally Posted by detroit muscle (Post 4239630)
da cine incepe frate?eu macar am vorbit fumos si partea ca sa se retraga in coltul biciclistilor o poti lua ca pe o gluma nu neaparat un sfat.sa vorbeasca frumos si o terminam toti.;)

fratilor atat timp cat se vb frumos fara cuvinte urate fara jigniri , eu zic ca nimeni nu are nimic cu nimeni , eu zic ca cel mai bine cand se posteaza ceva sa fie legat de masini nu de persoane , asa este frumos , chiar doresc daca cineva vrea sa ma caute si pe mine peste tot unde am postat daca am scris macar o singura jignire sau am facut glume proaste !!! deci cel mai bine cine nu este in stare sa fie om si sa posteze ceva legat de subiect mai bine sa se abtina ...:!: si cat despre Detroit el este poate un incepator in lumea asta a pasionatilor de masini dar totusi e baiat de treaba si vrea sa invete si el cat mai multe , dar din pacate multi il iau k pe un copil necunoscator .

detroit muscle 09-04-11 11:08

Quote:

Originally Posted by kyler_iulian (Post 4239887)
fratilor atat timp cat se vb frumos fara cuvinte urate fara jigniri , eu zic ca nimeni nu are nimic cu nimeni , eu zic ca cel mai bine cand se posteaza ceva sa fie legat de masini nu de persoane , asa este frumos , chiar doresc daca cineva vrea sa ma caute si pe mine peste tot unde am postat daca am scris macar o singura jignire sau am facut glume proaste !!! deci cel mai bine cine nu este in stare sa fie om si sa posteze ceva legat de subiect mai bine sa se abtina ...:!: si cat despre Detroit el este poate un incepator in lumea asta a pasionatilor de masini dar totusi e baiat de treaba si vrea sa invete si el cat mai multe , dar din pacate multi il iau k pe un copil necunoscator .

lasa frate ca ne facem noi mari.

Marian_nebunu 09-04-11 16:06

Quote:

Originally Posted by detroit muscle (Post 4239905)
lasa frate ca ne facem noi mari.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BAGA CREATINA SA TE FACI MARE =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))

RIcKO 09-04-11 19:35

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4240557)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BAGA CREATINA SA TE FACI MARE =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))

OWNED !!!!!!!!!!! cea mai cea pe ziua de azi

All times are GMT +2. The time now is 05:29.

- Copyright 2026 4Tuning