![]() |
Re: E30 - 325i, masina pt pasiune...
Quote:
|
te ataci cam repede.. jignesti persoane care nu le cunosti... nu poti sa sti ce am eu sau marian sau altii de pe aici pe care tu ii injosesti si te crezi mare zmeu pentru ca nu esti. ma retrag de aici ca vorba multora.. n-ai cu cine... esti limitat.
|
off:multumesc pentru exemplele cu motoarele si sper ca iulian sa nu se supere :D
on:cine stie ce vecin,var,nepot de 13 ani +-1 ca pe sacii de ciment vine aici cu 6 posturi la avtiv si sa se dea ultragiator si razboinic din spatele tastaturii,cand el nici pe bicicleta nu stie sa mearga.frate chiar daca esti cu el nu cred ca e frumos sa vorbesti urat pe un forum public. si acum fac referire la ce a zis iulian.daca a zis ca vrea sa se faca o intalnire undeva a gresit si l-ati atacat ca nu trebuia sa faca asta pe un forum public,dar cand cineva vorbeste vulgar si murdar nimeni nu sare in apararea lui iulian cu exceptii bine inteles.;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ma retrag din discutia asta ca n-are rost... bafta cu "masinile" . |
Quote:
|
Quote:
Valabil si pentru tine detroit. lasati intepaturile astea ca deja imi e sila de ce vad. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
BAGA CREATINA SA TE FACI MARE =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:29. |
- Copyright 2026 4Tuning