Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Astra Bertone G Cabrio (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/238015-masina-mea-opel-astra-bertone-cabrio.html)

bujuKYL 28-02-13 19:21

Re: Masina mea: Opel Astra Bertone G Cabrio

Quote:

Originally Posted by cipy_2000 (Post 5382411)
sa sti ca merge o culoare mai exotica, altceva decat ce vezi zi de zi pe strazi stiu ca socul e mare la schimbare cand o vezi dar pe urma cand intoarce lumea capul dupa ea sa vezi ce bn te simti:)) ar merge si cum spui tu jumate argintie(pana la geamuri) si restul neagra. bafta si spor la modificat

argintiu cu ceva perle smechere m-am gandit si negru de la jumate in sus asa o si fac, nu de alta dar nu am chef sa merg pe la hotisti aia pe fata de la rar!:twisted:

vanzarimag1 03-03-13 22:53

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5382508)
argintiu cu ceva perle smechere m-am gandit si negru de la jumate in sus asa o si fac, nu de alta dar nu am chef sa merg pe la hotisti aia pe fata de la rar!:twisted:

Salut, mai trimitem pragurile catre tine ?

fazekasnfs 04-03-13 08:29

faina masina sport la continuare si folosest sanatos dayline ul

bujuKYL 04-03-13 16:14

Quote:

Originally Posted by fazekasnfs (Post 5386289)
faina masina sport la continuare si folosest sanatos dayline ul

multam fain!

Quote:

Originally Posted by vanzarimag1 (Post 5386087)
Salut, mai trimitem pragurile catre tine ?

ai pm

bujuKYL 06-03-13 17:11

4 Attachment(s)
daca tot a venit primavara...8)

danny125 06-03-13 20:00

Imi place foarte mult prima poza :X

Am fost astazi la ala dar a zis ca are foarte mult de lucru, i-am lasat masurile si a zis ca incearca sa mi le faca. O sa mai trec pe la el saptamana viitoare luni, marti...sper sa fie gata.

Vrei acum urgent sa pui noile jante? ai nevoie de inele?

bujuKYL 06-03-13 20:05

Quote:

Originally Posted by danny125 (Post 5389908)
Imi place foarte mult prima poza :X

Am fost astazi la ala dar a zis ca are foarte mult de lucru, i-am lasat masurile si a zis ca incearca sa mi le faca. O sa mai trec pe la el saptamana viitoare luni, marti...sper sa fie gata.

Vrei acum urgent sa pui noile jante? ai nevoie de inele?

ai pm

bujuKYL 08-03-13 14:30

am achizitionat doua arcuri sport pentru spate sa o las putin mai jos, pentru ca mi se pare prea inalta de spate! zilele acestea am sa postez inainte si dupa montarea arcurile! numai bine8)

PH 96 K R S 08-03-13 15:13

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5392023)
am achizitionat doua arcuri sport pentru spate sa o las putin mai jos, pentru ca mi se pare prea inalta de spate! zilele acestea am sa postez inainte si dupa montarea arcurile! numai bine8)

poi si pe fata o lasi stock? o sa se vada naspa,zici ca e salupa

bujuKYL 08-03-13 15:55

Quote:

Originally Posted by PH 96 K R S (Post 5392070)
poi si pe fata o lasi stock? o sa se vada naspa,zici ca e salupa

nu e nici o salupa! prea multe comentari negative bagi tu! nu crezi? am pus de proba pe fata arcuri si nu pot sa circul cu ea decat in parcare! dupa sarbatoriile pascale or sa vina pe ea reglabile pentru ca alea le pot ajusta cum doreste inima mea! dar deocamdata e bine asa, pentru caci cu noua bara e lasata de fata cu o palma fata de cum era cu bara stock, iar spatele mi se pare prea inalt, dar defapt asa si este inalt si am zis ca provizoriu merg 2 arce sport pana peste cateva luni( avand in vedere ca le-am luat la un pret mic)!

westsideracer 08-03-13 16:05

eu nu inteleg de ce iei tu lucruri "provizorii"...pedale provizorii pana iei altele,arcuri spate sport provizoriu pana iti iei reglabila,bara fata vopsita provizoriu pana schimbi culoarea masinii:???:

nu crezi ca ar fi mai ok sa cumperi odata si bine decat de 10 ori si prost:?:

bujuKYL 08-03-13 16:11

pedalele le avusem de vreo 3 ani, si am zis hai sa le pun sa vad cum dau...dar deja incep sa ma enerveze si cat de curand vor veni luate jos!...bara chiar nu va de ce sa o vopsesc acum sa dau 200 ron asa de flori de mar si peste cateva luni cand vopsesc toata masina iar sa dau bani! de ce sa fac doua investiti proaste cand pot sa fac doar una! arcurile le-am luat foarte ieftin, si sunt aproape noi iti las pm cu pretul lor sa vedem tu nu le-ai lua la pretul ala? le pun sus pana vine reglabila si pe urma le dau mai departe la cine le-o vrea!:D

westsideracer 08-03-13 16:25

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5392129)
de ce sa fac doua investiti proaste cand pot sa fac doar una!

aia ziceam si io...

bujuKYL 08-03-13 16:31

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5392139)
aia ziceam si io...

plus ca arcurile de pe spate imi sunt si rupte o spira la ambele:x...bara asa va ramane pana ii dam culoarea finala! pe mine nu ma deranjeaza ca este de culoare neagra, doar pe alti:twisted::rolleyes2

B-99-SAA 08-03-13 18:08

Usor prietene ca nu zice nimeni nimic de rau, incercam sa te ajutam! Foarte bine ca vine reglabila, dar daca zici ca pe fata ai pus proba si tu mergi cu ea doar in parcare... inseamna ca nu prea e de tine. Adica, nu te supara, dar cat ai pus, -cat? Arcuri doar pe spate nu stiu cat de bine da... In fine, nimic personal, astept sa vad cum arata cu ce vrei tu sa faci acolo.

All times are GMT +2. The time now is 16:52.

- Copyright 2026 4Tuning