![]() |
Re: Dacia Logan PRESTIGE - 1.6MPI 16V 105CP
@Un logan amarat - ANM : apai....pe gps conteaza...nu pe bord, cand se vor rezultate cat mai aproape de adevar si relevante.
|
ne contrazicem aiurea...retzineti o afirmatie smechera...."LOGANU' NU E MASINA DE FUGA!"
|
Quote:
cum drk trece de 200 ca eu cate loganuri am intalnit cu 170 le faceam original. la 200 nu mai zic! si au fost unii care se "incordau"...dar cu sifonierul nu poti face prea multe:twisted: o fi ea masina noua, dar reveniti-va cu picioarele pe pamant fratilor!!! nu e supercar!!! vrabia ....viseaza..... |
spune tu ce vrei sa dau si facem pariu.defapt stai ca sar putea ca aia de la dacia sa fi "aranjat" vitezometru sa indice cu 20km mai multi si sar putea sa pierd :) Da sincer va uitai cand scrieti ce scrieti?Si eu am tot un logan 1.6 8 v viteza maxima 175km/h.Mai merea da terbuie sa ai drum intiiiiiiiiiiiiiiins sa ajungi pe la 185 si sa nu uitam ca si atunci viteza reala ii in jur de 170.Si nu mai inteleg de unde pana unde a ajuns loganul o masina sport pe care toata lumea o compara cu tot felul de masini straine care mai de care.Cum am spus am si eu un logan si apreciez masina pt ce a fost facut.Oricum nam de gand sa concurez la Cartea Recordurilor pt cea mai mare viteza cu un logan
|
cuuuum!?!?
nu stiai ca loganu' e masina sport!?!:D uite aici vei gasi confirmarea: https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/41765-aparut-noul-logan-gt.html |
:) imi cer scuze in acest caz si ma retrag.cum de nam auzit de modelul Gt-R?sau ii serie limitate la fel ca enzo si alege firma Dacia cumparatori :) imi pare rau ca nam fost printre cei alesi :(
|
jhon ne lasi cu afumatoarea ta, ca nu cred ca ar fi frumos sa incepem sa-ti jignim g 4 TDI.......
|
nu am nimic cu nimeni, dar hai sa ne vedem de lungul nasului!!!
asa cum ma aplec in fata unui seria 3, de exemplu, asa ar trebui sa isi vada limitele (ca sa nu spun altfel) si posesorii masinii nationale.8) |
bey oamenilor ...voi aberati pe langa subiect!!! oricand vreti va arat k un 1.6 8v ajunge la 185-190 pe bord! dar imi faceti plinu dak ajunge la viteza asta:P
|
am un prieten care a prins pe autobahn 185 cu loganu de 1.4.... este poza ca dovada. eu unul banuiesc ca e ceva cu ceasurile de pe logan... dar pe ceas e 185.
|
mah fratzilor, atata timp cat nu e inregistrat pe gps, ce va mai cramponati?
loganu nu prinde si nici nu e recomandat sa prinda mai mult de 185 indiferent de motor. am mers si cu 8v si 16v si dci, masina nu sta suficient de lipita pe strada ca sa-i dai in halul ala... loganu e masina pentru romanul fara mari pretentii, de ce credeti ca renault a pus motoare depasite pe el? nu ca ar face mare figura un motor de clio rs pe logan, dar macar unele mai moderne cred ca mergeau ceva mai bine... |
tibiko si eu sunt de acord cu tine :) mai putin pct 6 :) adik ... si la masini mai scumpe de 10.000 - se opreste radio cand scoti cheia din contact :)
|
in privinta motoarelor cred ca solutia asta sa ales din motive de costuri.Adevaru ii ca la data aparitiei loganul era cea mai ieftina masina noua de la noi de pe piata.Intradevar este o masina fara pretenti de lux sau sportivitate dar este o masina fiabila si o masina buna pt ce a fost construita.Cat despre viteze din astea uluitoare ............nam cuvinte.
|
1 Attachment(s)
uite frate k loganu meu s-a suparat azi pe autostrada si a incercat sa va oftice pe voi...uitati-va la poza!
|
frumoasa poza probabil ca daca apasai la maxim pedala trecea lejer de ce este scris pe ceasu de km-traj
de fapt ajungeai iar la ,,0,, si o luai de la inceput iar!!! DAR NU O LUA TARE SA NU SE RUPA CABLU DE KM-TRAJ |
| All times are GMT +2. The time now is 08:57. |
- Copyright 2026 4Tuning