![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
am jucat si eu jocu f mult timp..acu nul joc ca imi trebe placa video...si nu scoti tu 7000 hp..decat cu add-on-uri....apropo am si terminat jocu,,da inca imi place sal mai joc ...poti sai faci 159999999 de reglaje si nu ajugi la performantele alea
|
bine ca stii tu mai bine decat mine care am facut masina pana la urma... :???:
|
vrei sa zici ca nu ai folosit nici un add-on pt motor sau piese...am stat si eu la un motor v8 vreo 2 ore chiar mai mult si lam tot reglat si nu mia dat ce ai tu acolo
|
Quote:
EDIT: Defapt da ai dreptate, am hackerit un joc de avioane si mi-am pus motorul de pe un avion ;) happy now? |
poi stiu ce vorbesc...ca am stat mult la jocu ala si cu ce are jocu nai cum sa scoti performantele alea....tot add-on se cheama si ala cu motor de avion...over
|
cine are jocul si ma poate ajuta sa abge id meu: gbry_el. nu ma descurc:oops:
|
Quote:
|
a lui arata bn..a mea la 340km/h nu mai avea motor si rotile din fata si botu era turtit ..da este prin meniu gradu de dificultate sau altceva si dai cat de tare sa se avarieze..as vrea sa mai pot juca da nam placa video :((((
|
Quote:
va rog, cine ma poate lamurii si pe mine, sa imi dea un PM sau chiar sa explice aici ca poate mai este cineva care este in aceiasi situatie ca mine ;) bafta ! |
tre sa cauti bn pe net...bani ..uite asa in garaj tastezi -begformoney-(fara liniute)...si apesi pe cheita aia de sus ....fiecare mod are un fisier read me care iti explica unde trebuie pus
|
ma cum faceti voi sa vedeti din masina......
|
apesi f1 si gata...daca vrei sa revii la vederea normala f3...cauti sunt mai multe moduri pentru a vedea:P
|
Quote:
nu imi dai si mie un pm cu salvarea ta? este in folderu` jocului/save/carrer multumesc mult ! bafta ;) |
1 Attachment(s)
scri ....si apesi pe cheia aia..si trebuie sa-ti dea ....scuze dak am postat imaginea aia am luat-o ca exemplu sper sa nu se supere nimeni
|
NU IMI MERGE !!! te rog da-mi id`ul tau sa intrii tu la mine in pc cu team viewer si sa vezi ca NU MERGE !
multumesc ! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:00. |
- Copyright 2026 4Tuning