Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/23542-street-legal-racing-redline.html)

aleyx_oltcit 02-05-08 15:20

Re: Street Legal Racing - Redline

am jucat si eu jocu f mult timp..acu nul joc ca imi trebe placa video...si nu scoti tu 7000 hp..decat cu add-on-uri....apropo am si terminat jocu,,da inca imi place sal mai joc ...poti sai faci 159999999 de reglaje si nu ajugi la performantele alea

world_eye007 02-05-08 15:28

bine ca stii tu mai bine decat mine care am facut masina pana la urma... :???:

aleyx_oltcit 02-05-08 15:30

vrei sa zici ca nu ai folosit nici un add-on pt motor sau piese...am stat si eu la un motor v8 vreo 2 ore chiar mai mult si lam tot reglat si nu mia dat ce ai tu acolo

world_eye007 02-05-08 15:32

Quote:

Originally Posted by world_eye007 (Post 1510195)
te rog sa nu vorbesti in necunostinta de cauza.
singurele lucruri (in afara de masini) care le-am modificat la joc sunt patch-urile 2.0.0 to 2.2.1 si 2.3.0 LE
cel mai probabil motorul l-am pus cu tot cu o masina, deoarece nu imi aduc aminte sa il fi vazut inainte... si... motorul are putin peste 6000 cai daca imi aduc aminte bine.... nu am mai jucat demult, dar ma uit maine si pun eventual o poza cu fisa de dyno :-P

Ai inteles acuma? sau sa scriu mai mare? NU am pus niciun add-on pentru motor sau piese.

EDIT: Defapt da ai dreptate, am hackerit un joc de avioane si mi-am pus motorul de pe un avion ;) happy now?

aleyx_oltcit 02-05-08 20:32

poi stiu ce vorbesc...ca am stat mult la jocu ala si cu ce are jocu nai cum sa scoti performantele alea....tot add-on se cheama si ala cu motor de avion...over

gbry_el_05-RSG 02-05-08 22:18

cine are jocul si ma poate ajuta sa abge id meu: gbry_el. nu ma descurc:oops:

L4uR 03-05-08 13:25

Quote:

Originally Posted by world_eye007 (Post 1510877)
Ma scuzati, aseara am gresit. Motorul are "putin" peste 7000 de cai, mai exact 7741 cai.
Am atasat fisa de dyno si o poza care arata ce se intampla daca exagerezi cu viteza maxima :-P

daca asa ar arata o masina in realitate cand exagerezi la viteza....ar fi trait foarte foarte multe persoane:P...

aleyx_oltcit 03-05-08 13:36

a lui arata bn..a mea la 340km/h nu mai avea motor si rotile din fata si botu era turtit ..da este prin meniu gradu de dificultate sau altceva si dai cat de tare sa se avarieze..as vrea sa mai pot juca da nam placa video :((((

dydy-andrey 03-05-08 14:07

Quote:

Originally Posted by NSL_Romania (Post 554258)
moduri :arrow:

si aceste mod`uri..unde le dezarhivez? unde le pun? si in joc, de unde am bani sa imi cumpar toate alea?

va rog, cine ma poate lamurii si pe mine, sa imi dea un PM sau chiar sa explice aici ca poate mai este cineva care este in aceiasi situatie ca mine ;)

bafta !

aleyx_oltcit 03-05-08 14:51

tre sa cauti bn pe net...bani ..uite asa in garaj tastezi -begformoney-(fara liniute)...si apesi pe cheita aia de sus ....fiecare mod are un fisier read me care iti explica unde trebuie pus

aleyx_oltcit 03-05-08 14:53

ma cum faceti voi sa vedeti din masina......

L4uR 03-05-08 15:43

apesi f1 si gata...daca vrei sa revii la vederea normala f3...cauti sunt mai multe moduri pentru a vedea:P

dydy-andrey 03-05-08 18:41

Quote:

Originally Posted by aleyx_oltcit (Post 1512502)
tre sa cauti bn pe net...bani ..uite asa in garaj tastezi -begformoney-(fara liniute)...si apesi pe cheita aia de sus ....fiecare mod are un fisier read me care iti explica unde trebuie pus

mie faza cu banii nu imi merge...:(...dar mi`a venit o idee :D:D

nu imi dai si mie un pm cu salvarea ta? este in folderu` jocului/save/carrer

multumesc mult !

bafta ;)

aleyx_oltcit 03-05-08 19:10

1 Attachment(s)
scri ....si apesi pe cheia aia..si trebuie sa-ti dea ....scuze dak am postat imaginea aia am luat-o ca exemplu sper sa nu se supere nimeni

dydy-andrey 03-05-08 19:31

NU IMI MERGE !!! te rog da-mi id`ul tau sa intrii tu la mine in pc cu team viewer si sa vezi ca NU MERGE !

multumesc !

All times are GMT +2. The time now is 09:00.

- Copyright 2026 4Tuning