![]() |
Re: Custom Garage Bucureşti
5 Attachment(s)
Si eu sunt dator cu niste poze mai serioase :)
Cu riscul de a ma repeta vreau sa ii recomand si sa spun din nou cat de multumit am fost de ei :) |
3 Attachment(s)
3 poze la repezeala cu lucrarea facuta de baieti. Totalmente multumit:D
|
Salut , un badboy la un Logan? si integrat un eleron in portbagaj?
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
2 lucrari de Luni sa zic asa( imi cer scz canu am postat amai devreme foto ,insa nu le am avut la indemana.....
Bad boy look Golf 3 Faruri Custom Fiat Punto(montat lupa+ far plin din fibra finisat si vopsit negru mat,urmeaza sticla clara) |
1 Attachment(s)
Salut Cata.Am si eu nevoie sa-l retusez pe Devu ... cat ma costa tinichigeria la portbagaj, in jurul numarului a inflorit rugina ( putin mai rau ) si pe stalpul de la usa stanga.
|
1 Attachment(s)
salutare Catalin ,Madalin :D cat ma costa si pe mine sa vopsesc rotile astea .... nam idee cum poate un alb perlat !?
|
salutare.
poti sa-mi dai adresa de la atelier ? vreau sa vorbim mai multe... am un renault 5 si vreau sa-l vopsesc + ca am mici problemute... de aranjat... praguri..bad boy crapat.. un pret pentru vopsit integral (si interior si motor) poti sa-mi spui ? la cuptor sau nu ? Ms mult |
Quote:
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
o cotoroaba facuta de cei de la custom garage ms lu catalin
|
Quote:
bafta baieti cu garajul.VOI faceti numai lucruri bune:) stiti ce vreau sa zic:lol: |
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Pana una alta atasez ceva foto cu cateva lucrari: Polo 6n custom= Bad boy look =portbagaj clean =numar spate bagat in bara Bara Fiat Punto clean( astupat gol bara) Faruri megane 2,1 custom(Montat lupe+ fibra plina pe langa lupa) |
ms mult madalin, mi-au ajuns sticlele clare de cielo.
lucreaza repede, bine si e serios....recomand |
Salut!O corsa B in 2 usi colantare toata,din bara in bara(am mai auzit ca nu merg colantate elementele care nu au fost vopsite,asa este?)cat m-ar costa?Da-mi un PM!ms
|
jos palaria pentru cei de la custom garage pentru ca am inceput sa-i dea o noua fata la PSI .scuze ca poze nu pot sa pun acum,nu merge net asa bine:sad: .dar maine promit ca pun cat de repede pot
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:15. |
- Copyright 2026 4Tuning