![]() |
Re: Boicot Benzinărie
Quote:
|
Quote:
|
|
Quote:
|
Boicot Benzinărie
Atentie! Nu incepeti cu tiganeala fiindca vor curge si penalizarile! Nu am atentionat individual pe nimeni dar daca nu reusiti sa pastrati decenta, voi trece la fapte! Toti avem pareri mai bune sau mai putin bune , trebuiesc doar expuse intr-un mod civilizat lasati frustrarile personale de-o parte !
|
Quote:
Primele 2 randuri sunt sarcastice, avand ca tinta pe toti cei care erau " n-o sa faceti nimic, n-o sa va iasa nimic. " Uite ca a iesit, acum problema e ridicata la nivel national. In ziare, televiziuni si tot asa. Asta inseamna ca mingea a fost ridicata la fileu. Voi alegeti ce se intampla mai departe. Si nu prin claxoane si batai de strada si pseudorevolutii. Sunt alte cai mult mai destepte. |
eu stau si ma intreb acuma unde e CRT-u ala care a promis ca vine cu cel putin 10 masini...
|
Si din BMW club trebuiau sa vina 10 100% , si au fost 2 :)
|
Quote:
LE : acum am vazut ca a scris fabio ca ar venii minim 10...dar pe lista care s-a facut acum 2 zile pe bmw club nu s-au trecut decat 5 persoane... |
A venit si 1 din CTR, costin, restul poate au avut si ei treaba, in fine faptul e consumat, data viitoare nu ne mai bazam pe ei si gata :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mie mi-a facut placere sa va cunosc. i-am 'tintit' si masina lui john acum ca a trebuit sa fug pana in sacele mai inainte :)) asa e fain, sa ne stim cat mai multi si mai ales SA FIM UNITI! sunt curios cand se incepe 'pregateala' pentru noul boicot :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:24. |
- Copyright 2026 4Tuning