![]() |
Re: BMW E30 vs. BMW E36 - ursul sau pisica?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Aberezi.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
2, taxele nu au nici o legatura cu scoaterea cazanelor, e doar o alta forma de a aduce bani la guvern. odata, prin taxa propriu zisa si veniturile rezultate din ea, si a doua, prin stimularea vanzarii de autoturisme noi care la randul ei, aduce alti bani. |
Quote:
|
Quote:
ar trebui data o lege sa circule numai noaptea, si sa nu aiba voie cu jegurile alea (mai au si tupeul sa le zica masini la e30/e36! incredibil frate!) pe drumuri nationale si europene simultan cu baietasii cu bemveuri noi! sa-i invete minte, de soareci saraci fara viitor.. |
Quote:
|
Off:nicholas tu gandesti ca un copil frustrat:lol: si apropo dute cauta in dictionar ce inseamna "ironic" si o sa iti dai seama ca mistreku nu trece de la o extrema la alta.
On:sincer nu pot sa fac diferenta intre cele doua, nu am condus decat e36 si mi-i s-a parut o masina fenomenala pentru anul ei, dupa ce o sa merg cu e30 atunci probabil o sa pot sa le compar. |
Quote:
|
ce sa spun....ma stresa deja gandu' asta zi si noapte:lol: gata cu off topicul.
|
Si eu credeam ca E34 cu suspensii mai sport si gume pe 225 pe spate e stabil in curbe pana am pus suspensii sport pe E36 si pe spate si gume mai bune pe 215. M-ul E36 a fost declarata cea mai stabila masina din clasa mica la vremea respectiva.
|
Dupa parerea mea e30-ul mi se pare o masina mai aparte , cel putin in romania au disparut dacile si au aparut pisicutele pe BG(plus multe alte marci) , care daca te uiti la ele cum zdrangane si troncane :shock:, fac de ras marca si modelul :rolleyes2 Eu am votat ursul deoarece este o masina cu un stil mai aparte , si destul de rara pe strazi . Pisica este deja in prea multe exemplare in romania , nu mai este ce a fost (momentan)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:16. |
- Copyright 2026 4Tuning