Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Intalnire Dacia Dambovita-Targoviste (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/223693-intalnire-dacia-dambovita-targoviste.html)

tibby 09-12-12 14:26

Re: Intalnire Dacia Dambovita-Targoviste

Eu pana acum nu m-am dus sa stau la taclale cu ei si doar am trecut in graba...azi e prima data cand ma suc sa si stau de vb...Crezi ca vor merge acolo?????????????????

Andreynyo 09-12-12 14:37

Duminica viitoare e urmatoarea intalnire :-)

Alexservek 11-12-12 23:36

caut o dacie 1300 pentru reconditionare si modificare (cu bun gust) daca vinde cineva ofer maxim 10 mil.....precizez ca nu sunt pretentios :))

Alexservek 16-12-12 20:29

3 Attachment(s)
3 poze de azi ......si una speciala pt Emy

Alexservek 16-12-12 21:08

astept si pozele de la ceilalti ;)

Old_boy 16-12-12 21:11

omfg 100000 de posturi pentru 3 cuvinte si 4 poze :shock: foloseste edit

Alexservek 19-12-12 22:21

1 Attachment(s)
O poza ceva mai veche cu daciutza lui cola si bmw lui Dumi

Alexservek 21-12-12 10:56

Va salut cu respect! Intrebare: Are careva dintre voi vreo prelungire de bara de cn2 sau cn3?

Old_boy 21-12-12 11:06

are la claudia :shock: ce legatura are intrebarea ta cu intalnirea ?

Andreynyo 21-12-12 12:09

10 Attachment(s)
Se poate vorbi si altceva in afara de datele de intalnire, vanzari/cumparari, pe cine ati mai surprins in trafic samd... Asta e singurul topic de pe sectiune pentru Dambovita, pana la urma. :-)

Spre exemplu, eu o sa pun niste poze cu autohtonii adunate de pe FB, nu cred ca o sa ma exmatriculeze cineva pentru asta, nu?

Edit pentru postul de mai jos: feisbucu' e feisbuc, ciuningu' e ciuning.

Old_boy 21-12-12 12:13

Quote:

Originally Posted by Andreynyo (Post 5292659)
Se poate vorbi si altceva in afara de datele de intalnire, vanzari/cumparari, pe cine ati mai surprins in trafic samd... Asta e singurul topic de pe sectiune pentru Dambovita, pana la urma. :-)

Spre exemplu, eu o sa pun niste poze cu autohtonii adunate de pe FB, nu cred ca o sa ma exmatriculeze cineva pentru asta, nu?

nu este singurul topic, mai cauta... vanzari cumparari vorbiti pe grupu de pe FB ca daia e facut :rolleyes2 nu inteleg de ce trebuie postat acelasi lucru de 10 ori ca pana la urma tot aia 10-15 persoane urmaresc si topicul asta si grumul de pe FB

Alexservek 21-12-12 14:06

Stefane nu sunt toti cei din grupul asta pe fb ,pe fb marea majoritate sunt cei noi care au aparut pe la intalnire ...frumoase poze Andrei

catlin25 22-12-12 17:14

Quote:

Originally Posted by Andreynyo (Post 5292659)

Edit pentru postul de mai jos: feisbucu' e feisbuc, ciuningu' e ciuning.

Nenea topicul asta a fost facut pentru a se discuta despre intalnire.Nu cred ca i-si au locul aici vanzarile si cumpararile.Despre acest lucru cred ca se poate discuta la intalnire.

Alexservek 24-12-12 22:04

Salutare ! Vreau doar sa va doresc un Craciun Fericit si Sarbatori Fericite ! Sanatate si Putere de munca la Daciutze;) O iarna placuta fara incidente!

Old_boy 24-12-12 22:11

PASTE FERICIT!!!

All times are GMT +2. The time now is 16:09.

- Copyright 2026 4Tuning