![]() |
Re: ce vor fetele? :)
Quote:
fotbal am jucat(kiar mai mult decat unii baieti) si inka mai joc cand am ocazia....si nu, nu mi e frika ca ma murdaresc:lol: si app de mistouri pe strada...sa fii tu sanatos...:lol: crede ma ca tin si la astea... dar cum spunea si nicknamed 13, nu la asta ma refeream cand am mentionat conceptul de "egalitate" ...egalitatea reprezinta, cel putin pt mine, abilitatea de a imparti orice idee si activitate cu cel de langa tine...completare reciproca...dificil, nu? |
nu suntem egali, ca doar nu suntem o lume gri, cu unitati identice ale aceluiasi produs, suntem diferiti ( multumesc divinitatii ) si asta ne umple viata de bucurii, tristeti, emotii si dorinte, adice asta ne tine in viata, si asta ne face sa traim... deci, nu va doriti egalitate, ca nu va doriti nimic bun...
asta vor femeile? nu cred... |
stai sa ti explic....nu mi doresc sa fiu egala cu toata po****tia globului...vreau doar ca jumatatea mea sa ma CONSIDERE egala lui....si sa ma trateze ca atare...toate posturile astea au devenit jocuri de cuvinte din care fiecare intelege ce vrea...
macar ti am raspuns la intrebare? si da...eu ma consider egala prietenului meu deoarece reusim sa ne armonizam in aproape totul... |
Quote:
Cateodata insista prea mult cu asta si devin penibile.Salut Nikita :D Imi plac femeile care stiu sa fie femei si se simt bine ca femei, care sunt sensibile,miros frumos si le place sa fie stranse in brate, femeile carora le place sa fie sarutate pe gat si care stiu sa primeasca o floare. Nu cred ca as umbla cu o femeie care schimba uleiul la masina, ragaie mai rau ca mine sau se duce in fiecare saptamana la box in loc sa se duca la cosmetica. Dar diploma ti-o dau :D |
Quote:
btw, bluey, ai maare dreptate :) |
Quote:
chiar crezi ca yo ragai sau ma duc la box? sunt mai baietoasa de fel, dar asta nu inseamna ca nu mi place sa primesc flori si sa fiu stransa in brate...etc...doar sunt femeie dar de asemenea imi place sa stiu sa fac de toate...kiar daca asta implica murdarirea manutzelor (dar dupa nu o sa umblu cu unghiile negre;) ) |
Quote:
Acum incerci sa te scoti! |
nu kiar...
eeehhh...orice as zice tot nu va multumeste... incerc sa va fac sa intelegeti ca sunt un om ca oricare altul care isi doreste o multime de lucruri in functie de situatie sau starea de spirit... |
fuck egalitate....in opinia mea femeia si barbatultrebuie sa formeze impreuna un intreg....nu sa fie egali, ca atunci se resping ca magnetzii, femeia trebuie sa stie sa fie femeie, sa fie feminina nu sa schimbe uleiul la masina, de asta neocupam noi
|
uleiul nu-l schimba ea ca nu as lasa-o dar sa zicem ca imi poate da o scula daca nu este altcineva in preajma sau macar sa ma ajute la curatenie mai ales daca ii place, la masina imi place sa mesteresc singur dar daca a mai stat pe langa mine a mai prins si ea cate ceva si sincer mi se pare super sa stie de ce se aud anumite sunete suspecte sau alte probleme nu sa ramana in drum ca alte persoane, aici includ si barbati ca sunt destui si sa nu stie macar care ar fi o cauza si de aici rezolvare...
nu o consider egala mea, dar cateodata o consider superioara alteori inferioara dupa caz... si ca o completare ca nu am urmarit tot thread-ul, daca un barbat ar sti sa coasa de ce o femeie nu ar sti sa schimbe o bujie si de aici egalitate...in anumite cazuri |
ce vor fetele? aici cred ca ar trebui sa scrie doar fetele...baietii sa stea deoparte si sa bage la cap ce vor ele....numai ca pe forumul asta sunt o anumita categorie de fete (cred)( care au microbul in sange ca si noi) si aflam doar opinia lor.....ce cred eu ca vor fetele in ziua de azi? o persoana realizata (adik sa aibe bani)si cu capu pe umeri.
|
nu neaparat....banu vine el,il faci da-l dreaq.......
|
Quote:
|
mah da voi o sa faceti peri albi gandinduva la asta k no sa stii ce e in capul unei femei pt barbati si nici in capul unui barbat pt femei, k doar totul e relativ in lumea asta si lucrurile se iau cum se gasesc, k doar o bunaciune de directoare de banca care-si petrece dupa amiezile in garaj nu exista ?sau un barbat sa fie hairstyleist de profesie ? k doar fiecare e unic ce naiba, si sunt detoate pe lumea asta si fiecare dupa caz, k acuma fiecaruia ce-i place e altceva sau ce ar vrea, k din cate stiu gusturiele se pot schimba, sau nu?
|
Quote:
vezi tu gusturile,intr-o oarecare masura ne asigura unicitatea,originalitatea |
| All times are GMT +2. The time now is 00:51. |
- Copyright 2026 4Tuning