![]() |
Re: Bla-Bla
cui ?:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Apropo, turbo-ul de mai sus ptr. ce e ? :shock: |
Bla-Bla , topicul de CHAT
Mai träieste cineva ? :rolleyes2 eu am fost în "vacantä" 7 zile :D
a da, acolo pe unde sunteti voi, s-au märit amenzile ? :???: cä înainte in Germania, dacä parcai in locuri interzise iti dadea 10 €, acum e 25 € :-| Si incä o veste :D s-ar putea sa fiu unchi :D :oops: si problema, e cä, s-ar putea sa aibä sormea gemeni :lol: :???:, nu îmi ajunge galagia care e acum in casä, mai vin incä 2 juniori :D dacä e adevärat ce a zis doctorul, ca are gemeni, pe unu îl fac Schumacher Jr. :D si pe celälalt îl fac Keiichi Tsuchiya Jr. :D |
Re: Bla-Bla , topicul de CHAT
sa iti implineste visu none :)
|
NONE iar ai luat o pauza?
|
Quote:
Luna viitoare trebuie sä mä duc cu cumnatamiu sä ii dea cetätenie germana, e arab, e de 9 ani în Germania cu contract de munca etc...de vre-o 8-9 ori am fost la ambasada, si de fiecare datä gäsea un motiv sä nu îi dea...dar de fiecare datä a fost acelasi nazist, dacä nu îi dä si de datä asta, îl bat in ambasada ;) .... am cheltuit peste 3000 € de fiecare datä când am fost ... - Actele care iti trebuie acolo, doar o datä sunt valabile, 800 € la avocat, 1200 € actele, intru in faliment, le-am dat o grämadä de bani ... numai stiu ce sä fac cu aia ... :-| Spuneti si voi dacä e normal asa ceva ... dacä luna viitoare nu are cetätenie germana îl bat pe ala cu mana mea in ambasadä... :-| |
:lol: "none " nu fi nebun , nu vreau sa te vad pe la stiri :lol: , asta e, ghinionu omului ( cumnatului ) ca e din tara cu .....atentate 8) , fiecare sufera din cauza nationalitatii , nu numai noi romanii , corect ?????
Si daca tot zici ca o sa ai 2 gemeni, poate ne 'combinam" ca tre" sa nasca si sormea , saptamana asta o fetita...ce zici ???? :lol: , ne facem neamuri ???? :-P Pace to alll.... |
Da sef, nu pot sä fac nimic decât sä sper ... :sad: dacä era în Romania, cu 3000 € rezolvam tot :D dar da-le in colo de probleme, cu timpul se rezolva..:rolleyes2
Voi ce mai ziceti ? cu ce vä mai läudati ? :D |
Ah, sper sa nu te exasperez Bogdane... Dar, la ambasada romaniei imi pot face buletinul de identitate? Ca am deja ani multi intarziere, defapt n'am buletin nici in Fr nici in Ro :lol:
|
Quote:
|
Tovarasul Bogdan (NONE-ul) isi ia pauza o vreme :lol:
Banat din solidaritate... Permanent de data asta. PS. La ambasada nu sunt tipii in stare de nimic, rezolv la fata locului cred. |
None asta 1 saptamana e ON , alta e BANNED :)
comic |
Quote:
dar încä sunt p-aici ;) LE: Vezi cä dädui Join , :-) poate mä primiti înapoi :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 17:08. |
- Copyright 2026 4Tuning