![]() |
Re: Car SPEC.
bravo DANE ! nice project ! .. ce urmeaza acuma? ?
|
mai nene masina aia pentru el este un jughi consuma mult si nu`i este rentabila sub nici o forma dar partea asta nu ai inteles-o din prima dupa cum vad eu
|
Daca cineva chiar tine de punga si vrea sa economiseasca bani pe benzina atunci isi lua o toyota sau ceva 1.3 manual. Cateodata cand iti iei masina de mers zi de zi...nu te superi daca consuma un pic mai mult atata timp cand te simnti bine in ea. Ca doar acolo iti petreci 2 ore pe zi. Anyway....Nice buy Sebi.
|
[QUOTE=CJ-01-WOB;720253]bravo DANE ! nice project ! .. ce urmeaza acuma? ?[/QU
merci seb , cred c-a vine un short shifter!!!!!!! sa vedem cand mai fac rost de bani !!!!!.............. salutare dan |
Quote:
|
Re: My baby
Quote:
Frumos Passatul! In ce consta Stage 2? Bafta in continuare! Florin |
M-am reintors :) am facut o vizita la atelier cateva luni hehe
Urmati topicul urmator pentru poze https://forum.4tuning.ro/138-bmw-tuning/32032-cateva-lucruri.html |
Re: My baby
Quote:
salutare |
Eu ti-as recomanda Milltek, pt un balans de performanta si zgomot redus.
Io zic ca esti OK cu boxul stock, am un amic care a mers cu Stage 3 (GT28RS turbo) cu box original/K&N. Cu al meu Passat nu am facut mare lucru la motor decat cip APR 91/93 octane. Jentile de 18 nu le mai am, am decat BBSurile de 17 si cele de tabla originale de 15 pt iarna. Nu stiu cat il mai tin, s-ar putea sa-l schimb la sfarshitul anului, deocamdata nu stiu cu ce, dar m-a impresionat motorul 2.0T Nu are aproape deloc turbo lag, raspunde mult mai bine la ciptuning (parca 247HP), poti obtine aproape 270 cu cip/evacuare. Daca ai intrebari sau te intereseaza ceva specific de pe piata Nord Americana pt masina ta, da-mi un mail [email protected] |
1 Attachment(s)
ca sa scap de gura lu Vali Draculas am dat Neonu ;)
Mitsu FTO GR is my next project -> |
UFF TI-O VENIT MINTEA LA CAP FINALMENTE so stapanesti sanatos si nu uita bodykitu la masina asta e sfant pentru a e urata mancatzas cu spume
|
Draguta masina sebi.Sa o stapanesti sanatos:-)
|
Incepi sa treci de partea ochilor oblici? :D Arata bine FTO-ul... da-ne ceva detalii...
|
pai eu n-am inteles ca l-a si luat deja.....inteleg ca e in proiect sa achizitioneze unu. Clarifica wobule.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:17. |
- Copyright 2026 4Tuning