![]() |
Re: 4Tuning Veterans Meeting !!!!
yep .... ca e posibil unii sa atinga acolo....
stabilim maine adhoc in functie de masinile care vin cum e mai ok ( daca trecem pe sub pasaj sau peste calea ferata ) |
cine a atins ma la pasajul de la supca?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
"amice" posibil nu prea ai vazut pasajul...cam greu sa atingi...adica chiar greu...
|
:Ddeci chiar atingi la gratarele alea de scurgere
|
astia care nu au permis ... le e usor sa vorbeasca in necunostinta de cauza :)
din dreapta si mie mi se pare altfel situatia ... dar lasa , e ok :) o sa cresti si o sa iti dai si tu seama intr`un final... |
Ce ninge afara bai nene, pana la ora 14:00 se face de 1 metru... :lol::lol::lol:
|
Poate ajung si eu daca scap mai devr d la serv.....sper sa stea si ninsoarea intre timp sa nu fie probleme
|
vb prietenuluui nostru al tuturor;)) de 1 m se face zapada pana la ora 2 :))
si ninge asa de la 4 azi dimineata oricum frumos, motiv sa circulam incet si precaut....nb , ma bag la somn sper sa ma sune si pe mine cineva pana in ora 1 sa ma trezesc ..... |
baieti imi pare rau dar din cauza conditiilor meteo si a unui alt motiv....nu mai pot veni......:cry:
|
Eu speram sa spal masina sa arate si ea bine in poze, dar daca ninge nu mai are nici un sens:???:. Oricum apar si eu cum am promis!8)
|
Nu are rost sa o speli ca ninge si pe aici, eventual un jet la omw dar e destul de departe de unde ne intalnim. Daca tot ne ajuta vremea poate mergem la malul alb :D, nu stiu zic si eu... :rolleyes2
|
Distractie placuta azi la intalnire baieti si aveti grija sa nu se intample ceva urat !
Eu nu pot venii... astept poze si video :D |
| All times are GMT +2. The time now is 08:35. |
- Copyright 2026 4Tuning