![]() |
Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii
multumesc pentru raspunsuri, la astea ma gandeam si eu numa nu eram sigur
|
1 Attachment(s)
am mai facut ceva....nu ffff super da merge...cand era mic era un audi a4 acuma vedetzi si voi...
|
e interesanta numa mai degraba e un fel de tt:D
|
destul de dragutz... ceva probleme cu rotile.
e misto stilul tau de a colora ... dar cred k ar trebui sa folosesti creioane sau markere, ceva, pentru a reda detaliile mai bine... pareera mea. oricum ... bafta in continuare si tine-o tot asa ;) |
mishto - are o f mare tenta de caricatura - e sooper mai ales k e in pensula :D (e cu mult mai greu sa ti o pensula decat un creion colorat in mana
|
aaa ..ms ...stiu k seamana cu o caricatura da arata bine...stiu k roata d p spate nu e cum ar trebui ...da arata destul d bene....si yo tin altfel pensula decat creionu in mana :D :D :D
|
2 Attachment(s)
Mancal-ar tata de Galardo. Tzi-e mai mare dragu' sa-l desenezi !
|
wow...no coment...
prea mult talent pe metru patrat ...cum lai colorat???? wow |
Multzumesc frumos M B A Design ! Nu ma lauda prea tare ca iar ma pun pe tanjeala. Cum l-am colorat? Cu Corel Photopaint. M-am saturat de laviuri & creioane colorate! Cu computerul se lucreaza mai curat (la propriu...la figurat...cum vrei Dumneata).
|
te-ai dus cu parbrizu prea in stanga, iar aerisirile din spoiler nu sunt la fel , inrest no comment. presupun k e colorat in photshop
|
eee credeam k e de mana.... asa t laud mai putzin da oricum frumos...
|
superb gallardo felicitarile mele.. si mie imi place ff mult sa desenez lambo..... dar mai bine le colorezi in mana decat in anumite programe parerea mea
|
1 Attachment(s)
ceva facut pe la scoala ...pozat cu camera ...fara flash
|
vezi k ai probleme cu rotile .... si incearca sa le faci si tu mai deskise la culoare :) ... k nu cred eu k e doar de la poza asa neagra :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning