![]() |
Re: Jetta mk3 1.8gt
fara eleron..arata mult mai bine fara..
|
iti postasem si eu candva o poza cu vento, bot golf si eleronul oem... ai spus ca nu-ti place... mie unu' imi place, acum tie trebuie sa-ti placa, doar e masina ta ;)
|
Cred ca mai bine las-o fara eleron, arata mai bine. Frumoase noile incaltari de iarna.
|
Eu l-aș pune pe cel de Corrado, cu tot cu mecanismul de ridicare/coborâre. Am vazut un filmuleț și era interesanta miscarea eleronului funcție de viteză.
|
Prefer sa nu ma mai complic paul! Tu ai eleron pe a ta? vroiam si eu niste masuri ca sa stiu exact unde sa dau gaurile!
|
Arata foarte ok cu Borbet-urile!
Te-am vazut intr-o seara la un peco , cand ma duceam spre mall.Arata f bine in realitate ! |
Quote:
Quote:
|
Optez pentru eleron! ;)
|
O sa il montez pana la urma!
|
Quote:
|
Quote:
|
noi sunt undeva la 100 de euro, prin dezmembrari daca ai sa cauti e posibil sa le gasesti chiar si cu 100 de lei, depinde de noroc!
|
Quote:
Sa ma ierte detinatorul thread-ului ca il poluez aiurea. (daca sa crede asta!) |
sunt foarte scumpe in linkul postat de tine. Exact acelasi model il pot aduce de pe ebay.de cu 40 de euro + taxe de transport, noi noute!
http://www.ebay.de/sch/i.html?_nkw=V...at=0&_from=R40 |
Multumesc frumos!Am aflat mai mult decat speram.Scuze pentru poluarea thread-ului!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:33. |
- Copyright 2026 4Tuning