![]() |
Re: DreamWorks
mama frate...gata ati pus stapanire pe parcare :lol: bateti tot ce prindeti ca e reisar nebun :lol: am vazut odata pe acolo un ferari, se auzea cam tare si ii dadea in gusa un pic, chiar sunt curios daca v-ati duce vreunu la el sa ii ziceti daca se simte bine :lol: va atacati prea repede, sunt multi care vin si fac zgomot acolo...era intr-o zi unu cun *** de gold 3, cu toba si de nu a dat la ture...si mari bodyguarzi?! nu erau nicaieri.
Atata timp cat stati cuminti si nu faceti galagie, nu o sa se ia nimeni de voi. ;) bafta in continuare! |
Da cam au dreptate majoritatea, nu trebui s-a va suparati/atacati etc. Daca nu voi faceti nu aveti de ce s-a va faceti griji, si daca vine vreun "badiguard":lol:, ii cereti frumos filmarea etc...asa am patit si eu odata la plaza si nu am lasat clanta jos si cand le-am zis de filmare si daca nu eu am facut zgomot fac urat sau potolit...deci faceti-va treaba in continuare, chiar daca alti afuma parcarea
Parerea mea... |
@aleks: nu stiu inca ce ai vorbit cu DEV, dar cred ca e de bine. Multumim anticipat.
@bib_andrey: multumim de sprijin, ai dreptate. (te astept vineri) @topic: ne atacam pentru ca atunci cand suntem acolo, trece un cazan cu o toba sport, si crede ca daca da in ea de ii sar pistoanele ne impresioneaza... vede ca nu tine, mai da doua ture, apoi apare paza si zice ca noi am fost. In rest nu ma intereseaza incidentele celorlalti cu paza din alte zile, ma ofitc doar ca cei care ne vad vor sa impresioneze... si nu reusesc decat sa faca rau. Parcarea e publica, nu punem stapanire pe nimic! |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Surprize...surprize...Maine seara --> Vali GTR ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eh..hai sa nu fim nesimtiti... :P care vali...da-mi detalii pe mess...daca vrei
|
Ce tricicletă :lol: abea aştept să o văd !
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
e din berceni masina? eu doar atat sunt curios :D ... iar ironiile gen tweety nu-si au rostul...masina lui aproape ca se poate conduce cu B1 :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:40. |
- Copyright 2026 4Tuning