![]() |
Re: Passat - 1.9TDI
Ok. Multam astept.
|
3 Attachment(s)
am reusit sa schimb plafonul + aproape toti stalpii pentru ca i-am cam julit..acuma sunt curios daca reusesc sa imi montez ceasuri de facelift ca mi s-a pus boala pe ceasurile alea..
|
Nu ne-ai mai zis nimic de butoanele alea :sad:
|
Ii tare secretos, vrea sa aibe numai el.
|
Nu am citit toate paginile topicului tau asa ca nu stiu daca s-a discutat acest subiect, dar incerc totusi: ai idee cum se pun farurile de passat b5.5 (cred ca asa se numeste modelul '01-'05) pe B5? Din ce am observat, trebuie modificata capota si grila dintre bara si capota, asa la o prima vedere. Ma bate gandul la vara sa-mi iau un passat si vreau sa stiu ce modificari optice se pot face (stopurile banuiesc ca vin plug&play).
PS Cand te opresti la un set de jante?:lol: |
1 Attachment(s)
am vrut si eu sa fac facelift,dar trebuie schimbat chiar si trager-ul si nu stiu daca merita atata efort..am pe cineva care e in tema foarte bine cu passat-urile si ar sti ce si cum daca vrei te pun in legatura cu omul. Nu stiu cand ma voi opri la un set de jante,cred ca dupa ce o sa le am pe toate,dar mai sigur niciodata ca odata ce te apuci cu ele,mereu gasesti ceva nou.. Chiar azi am luat inca un set pentru vara pe 16'' speed line cred ca voi merge vara asta cu roti pe 16 sau daca imi gasesc pe 17'' modelul asemanator cu asta.
|
Nu se poate. Trebuiesc modificate contra-aripile, taiat, batut, sudat si pe langa toate astra trebuiesc cumparate multe repere: capota, aripi, faruri, grila, bara, dar daca vrei musai nimic nu-i imposinil. A incercat cineva sa faca modificarea, dar nu a vrut sa taie, sa sudeze etc.
|
Quote:
|
Le iei sh clar. Dar tot nu face deranjul zic eu.
|
Quote:
Pfeonix, tu la variantul tau B5 poti sa pui stopuri de B5.5. Trebuie sa tai doua colturi de tabla si gata. |
Quote:
|
Stiu ca nu ai zis nimic, ti-am sugerat eu.
|
Quote:
|
Mmmmmmm cam greu cu haionul ala. In rest ii destul de simplu. Bafta.
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning