Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Opel tuning (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning.html)
-   -   Club Astra Bertone (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning/21370-club-astra-bertone.html)

laurentiu_tim 14-10-07 15:03

Re: Club astra bertone

deci jur cat de bine poa sa arate :D 8)

algorunescu 14-10-07 23:22

Quote:

Originally Posted by dany_let (Post 1148688)
am vazut masina prin baneasa ... inca mai are parasolarul de la mine...sper sa nu ma insel si aia sa fie masina ta! ;)

Eu prin Baneasa lucrez si cum n-am mai vazut niciun bertone visiniu prin Bucuresti (sau galben ca veni vorba) pana acum e foarte probabil sa fiu eu :).
In caz ca or mai fii (sper ca nu) eu am NRW la numar si STREETMANIACS scris pe parbriz (n-o sa mai fie multa vreme ca nu ma reprezinta si tre sa-l dau jos).

daniii_86 17-10-07 11:26

Salutare dinou BERTON-istilor......am si eu o intrebare are cineva din voi stikar dinala rotund albastru cu politie lipit in geam ??? sau stiti despre ce vorbesk ?? si daca are cineva mai poate face rost ??? :D :D :D :D

sabothor 17-10-07 17:40

Nush despre ce vorbesti ...

daniii_86 17-10-07 19:28

o sa fac o poza si vei vedea ...sunt niste kestii care se dau pt masinile personale la barosanii din POLITIE si ai multe privilegii cu acea kestie in geam :d
teoretik se plateste o taxa anuala la ei dar .....cine stie ;))

daniii_86 20-10-07 11:53

gata am facut poza sa vad cum o scot acum k nam cablu ...:D si hai ma oameni buni sa ne INTALNIM k e deja frig ...:D

dany_let 21-10-07 12:10

Quote:

Originally Posted by algorunescu (Post 1149421)
Eu prin Baneasa lucrez si cum n-am mai vazut niciun bertone visiniu prin Bucuresti (sau galben ca veni vorba) pana acum e foarte probabil sa fiu eu :).
In caz ca or mai fii (sper ca nu) eu am NRW la numar si STREETMANIACS scris pe parbriz (n-o sa mai fie multa vreme ca nu ma reprezinta si tre sa-l dau jos).

aha a fost masina unui prieten de-al meu ...si stiker-ul eu i l-am dat ...e site-u meu si al unui prieten dar daca nu te reprezinta, il poti da jos linistit...

algorunescu 21-10-07 13:04

Tot zic ca-l dau jos si au trecut 6 luni si tot acolo e :). Probabil o sa mai stea pentru ca e f bine lipit si mi-e lene sa ma chinui cu el, mai ales ca de fapt nu ma deranjeaza, dar nu prea se potriveste cu mine titulatura de maniac al strazii. Mai ales cand e scris asa mare pe masina. Eu sunt cuminte in trafic in general :). Daca ai un sticker mai micut nu ma deranjeaza sa va fac reclama. Dar asta cand trec peste lene sa-l dau pe asta mare jos. Si cred ca mai e pana atunci :).

dany_let 21-10-07 13:35

poti sa intrii pe site...sa -ti vezi masina prezentata acolo...:):):)

criss4u 23-10-07 17:42

6 Attachment(s)
cateva modificari aduse mai recent p masina , instalari xenon ( trixenon:))) veti remarca in poze , si cum am mai spus cei care au mai pus cv pe masini postai aici sa ne facem si noi o idee cam ce aspect are , in functie de ce puneti , am auzit ca sia pus unul dintre voi o evacuare , un mp3 si niste poze ar fi super dak ai putea sa ne servesti:D IAR CATELUL ALA NUI ASA CAI SIMPATIC:))) E AL UNUI TOVARAS , urata javra si tot odata amuzanta:D si inca o chestic hai sa punem fiecare cate o poza cuy noi insine , poate ne intalnim prin mall sau cn stiue unde makar sa nu trecem unu pe langa celalat fara sa ne salutam:) ce parere aveti?

algorunescu 24-10-07 11:37

Super se vad farurile. Imi place mult si lcd-ul din plafon, dar nu te deranjeaza ca nu poti sa vezi nimic in oglinda retrovizoare ?

rmg256 24-10-07 11:44

O intrebare pt cei care si-au pus Engel Eyes: cum se vad pe strada? Eu am adus o masina de afara cu faruri lupa si nu se vad extraordinar pe faza scurta + reglaj prost. Vreau sa-i pun ori faruri normale, originale ori Engel Eyes. Diferenta de vreo 60euro. Merita?

criss4u 24-10-07 18:09

Quote:

Originally Posted by algorunescu (Post 1165085)
Super se vad farurile. Imi place mult si lcd-ul din plafon, dar nu te deranjeaza ca nu poti sa vezi nimic in oglinda retrovizoare ?

iti dai seama ka nu il las in jos am nevoie de retrovizoare , :) in aglomeretie kand nam c face kand stau pe lok kand merg p bande 1 sau a 2 atunci il mai las :)

criss4u 24-10-07 18:10

Quote:

Originally Posted by rmg256 (Post 1165098)
O intrebare pt cei care si-au pus Engel Eyes: cum se vad pe strada? Eu am adus o masina de afara cu faruri lupa si nu se vad extraordinar pe faza scurta + reglaj prost. Vreau sa-i pun ori faruri normale, originale ori Engel Eyes. Diferenta de vreo 60euro. Merita?

hai sa iti spun eu ka mi-am pus recent farusile si xenonul , se vede superrrr!!! cele de pe modelul meu , nu mai spun fratilor kand aprind si proiestoaarele este ziua , nu mai mentionez si faza lunga:D

rmg256 24-10-07 22:13

Stiu ca xenoanele sunt alta mancare de peste. Am pe Megane d-alea insa ce este deranjant la ele fata de halogene e ca lumina se termina brusc si nu mai vezi nimic dupa. Halogenele nu bat asa bine pe zona de lucru insa acopera mai mult din drum. Difuz e adevarat, dar te lasa sa mai vezi ceva. am auzit de o gramada care si-au pus pe Astra engel Eyes si sunt dezamagiti, de aici intrebarea. Stiu sigur ca originalele sunt ff bune. Ideea e daca se ridica la acelasi nivel astea. Eu nu dau lucrurile practice doar pt estetic.

All times are GMT +2. The time now is 21:53.

- Copyright 2026 4Tuning