![]() |
Re: Machete in lucru - DrifterGT
eu sincer as inclina catre un verde inchis si kit de M, asta daca poti sa ii faci kitul :D si interior crem si lasata pe burta cu jante la fata :D eventual BBS RS
|
1 Attachment(s)
Astăzi că tot am fost prin magazine am cumpărat o coală de styrene și m'am gândit să îmi fac capace la jante fiind cam de aceeași grosime cu cele din rășină.
Modelul este Borbet A decupat după un șablon și aplicat stickerbomb peste. Ce părere aveți? Trebuia placa de styrene mai groasă sau e destul de ok așa? |
Ceva nou si frumos...place!
|
Da foarte bine.
|
arata fain rau!
|
14 Attachment(s)
Forma finală.
Scuzat claritatea pozelor însă momentan e urâtă vremea așa că nu prea pot să îl scot în "natură". Motorul este superb! :shock: |
Foarte tare!
|
Foarte, foarte tare lucrarea ! :D
arata foarte tare BMW-ul cu jantele alea, plus restul detallilor sticker bomb 8) forza ! |
Nu doar motorul, ci BMW-ul tot este superb. Si asta, datorita muncii depuse. A iesit ceva frumos si de bun gust. Felicitari
|
super BMW-ul! Imi place nespus de mult!
|
Mulțumesc,
Mă bucur în final că a ieșit destul de bine și că vă place, promit să îi fac niște poze mai bune când îmi permite vremea! |
A iesit foarte faina macheta, se potrivesc foarte bine rotile si stickerele. Banuiesc ca directia nu mai este functionala...:D
|
Quote:
Însă presupun că nu o să mai fie direcția activă deoarece Kyosho a avut un sistem destul de nasol... Pe când la Bentley Continental de la Welly cu BBS încă a rămas direcția activă și jantele se pot rotii. |
1 Attachment(s)
Un garaj... :-)
|
Tanti da o pata de culoare :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:14. |
- Copyright 2026 4Tuning