![]() |
Re: Golf 3, 1.4, SJ-82-GMA
am inteles...
in rest, felicitari, a iesit foarte bine (cu exceptia desenelor de pe jante... nu-s genu` meu ) |
Quote:
|
Quote:
|
arata, nu arata, cel mai important e sa fie pe gustul tau.
stickerbomb e la moda acum si la noi, dar lucrurile se mai pot schimba. per total masina pare destul de ok. nu poti zice.. vai mama.. e avion, dar nici nu e de dat de gard cu ea. referitor la iesitul afara cu ea fara sa ai probleme.. din cate stiu eu in Germania poti avea probleme daca ai rotile in afara caroseriei.. stiu.. poate acum veti zice ca au si ei masini cu roti in afara.. dar la ei masinile alea nu sunt plimbate zi de zi. bafta in continuare cu tot ce ti-ai propus sa faci ! |
man,ti-am vazut masina,la un post cu niste jante parca,sa stii ca-mi place la nebunie,mai ales farurile/stopurile patratoase,bv,felicitari!
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
arata mai bine...inainte parea astra f din spate ::lol: glumesc:D
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
am reusit in sfarsit sa termin treaba cu alternatorul,sa pus si rola intinzator,bidonas,pompa servo,folosita numai pt rola,acum nu stiu cata presiune face pompa,sa vedem daca rezista bidonasul,este un circuit prin el,daca stie cineva sa ma ajute,as fi recunoscator,niste poze:
|
de cat e alternatorul?
|
Quote:
|
si cel de g4, de cat e? se potriveste la prindere?
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
mai trecem inca o cupa in legenda volfului si un scor mai bun ca sezonu trecut la spl in ungaria debrecen,148.2db,locul 2,cateva poze:
|
1 Attachment(s)
Felicitari! Poate cand te plictisesti de badboy o sa ii pui o pleoapa de genu`...ar arata foarte frumos parerea mea :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:34. |
- Copyright 2026 4Tuning