Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   Premiera in RM. Valcea @ AUTO TUNING SHOW. Prima expozitie de tuning !!! (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/209123-premiera-rm-valcea-auto-tuning-show-prima-expozitie-tuning.html)

AG28GNY 27-09-10 04:26

Re: Premiera in RM. Valcea @ AUTO TUNING SHOW. Prima expozitie de tuning !!!

Quote:

Originally Posted by gll-BT (Post 3684563)
pai dak si la valcea si la sibiu a iesit nasol, de ce nu faci u un eveniment bomba mha baiatule...si nu mai umfla u asa in pene masinile voastre k dak e cum zici u ar fi trebuit sa ia la fiecare show premii.....Mie mi-a placut s-a facut show, lume buna, masini frumoase....felicitari baieti:drunk::2gun::drunk:

chestia de la sound de la sibiu sa stii ca nici mie nu mi`a placut...avand in vedere ca am scos 136,4 DB si premiile s-au dat si la 128 de DB...asa ca aici las`o moale ...manarie pe fata..in rest totul a fost okey...cazare...party...mai putin micii aia de la gratarul ala :)) bafta

gll-BT 27-09-10 06:08

Quote:

Originally Posted by AG28GNY (Post 3685595)
chestia de la sound de la sibiu sa stii ca nici mie nu mi`a placut...avand in vedere ca am scos 136,4 DB si premiile s-au dat si la 128 de DB...asa ca aici las`o moale ...manarie pe fata..in rest totul a fost okey...cazare...party...mai putin micii aia de la gratarul ala :)) bafta

asa e, am facut manarii:)) ne-au platit ca sa le dam premiu....

sharky tata posturile tale is mai mari decat Baltagul=))))) ma omori cu zilele:)))))

app,diablo sper sa pui si un ecran de 20 in automatu de cafea=))) si sa scoata cafea cu diamante swarovski=)))))
venim in viteza, numele e limit law=))
sa ne punem si noi putin asa la somn k park m-au obosit toate commenturile astea=))

privat4u2 27-09-10 06:49

Ms Trafy ca postezi u pozele ca nu stiu cam in cat timp as fii reusit....si inca ceva....dai un pm lu Demonu sa iti dea id lui ca sa ii dai u pozele cu masina lui.

luci4n_vl 27-09-10 07:14

30 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TEO_VL (Post 3685586)
LASAND CERTURILE LA O PARTE A FOST UN EVENIMENT OK SI FRUMOS , FELICITARI PT INITIATIVA SI SUCCES PE VIITOR ,MASINI VOR FI INTOTDEAUNA

ASTEPTAM TOTUSI MUUULT MAI MULTE POZE.....;)

poze......

ktbstudio 27-09-10 08:14

In afara de ploaie, eu eram multumit cu totul, m-a placut sa fiu acolo cu voi si sa stam de vorba.
Astept cu nerabdare ca proiectul Bora Coupe sa fie gata, felicitari TIR.
Respect pentru baietii Ghetto-ului :-P.

Kinghost69 27-09-10 08:37

Rog pe cei care au facut poze sa puna si cu masina mea Golful 5 de DB care a fost sub cort. Eventual... adaugati id-ul meu de mess: kinghost69 si mi le trimiteti si mie (eu mi-am uitat aparatul foto acasa si n-am facut decat cateva poze cu telefonul)
Va multumesc!

Sese_RS 27-09-10 08:38

foarte frumos ,nu vati saturat de aceleasi masini ?

bennjamin 27-09-10 09:00

Quote:

Originally Posted by 09shh (Post 3684643)
si jantele de pe golf uitete cat costa una si sa ne spui...(18 de porsche)

lasa-le in pana mea. tot zici ca sunt scumpe si ca is pe 18 daca nu ne(le-a) placut asta e la alt show.

craziyass 27-09-10 09:20

Un show OK dupa parerea mea, pacat de vreme. Organizarea s-a facut bine, cazarea a fost ok, s-a avut grija de participanti. Treaba cu pavajul din parcare, pana la urma a fost buna, pt ca dupa ce a plouat, nu s-a facut nici o balta, nicaieri si nu s-a udat nimeni la picioare...nu cred ca a avut vreo masina de suferit din cauza pietrisului. In mare, un show reusit, eu m-am simtit bine, la fel si oamenii cu care am venit, si asteptam si editia 2 :twisted:
Numai bine tuturor

DiabloXXX 27-09-10 10:21

Quote:

Originally Posted by AG28GNY (Post 3685595)

ba nene aveti numai teorii de conspiratii in cap, abia astept sa faceti si voi un eveniment sa va vad atunci cat de smecheri sunteti

DiabloXXX 27-09-10 10:22

Quote:

Originally Posted by gll-BT (Post 3685605)
asa e, am facut manarii:)) ne-au platit ca sa le dam premiu....

sharky tata posturile tale is mai mari decat Baltagul=))))) ma omori cu zilele:)))))

app,diablo sper sa pui si un ecran de 20 in automatu de cafea=))) si sa scoata cafea cu diamante swarovski=)))))
venim in viteza, numele e limit law=))
sa ne punem si noi putin asa la somn k park m-au obosit toate commenturile astea=))

da si niste croame

cosmin_cosmin_1 27-09-10 10:22

poze cu interioarele ce au luat premii?

DiabloXXX 27-09-10 10:22

Quote:

Originally Posted by craziyass (Post 3685951)
Un show OK dupa parerea mea, pacat de vreme. Organizarea s-a facut bine, cazarea a fost ok, s-a avut grija de participanti. Treaba cu pavajul din parcare, pana la urma a fost buna, pt ca dupa ce a plouat, nu s-a facut nici o balta, nicaieri si nu s-a udat nimeni la picioare...nu cred ca a avut vreo masina de suferit din cauza pietrisului. In mare, un show reusit, eu m-am simtit bine, la fel si oamenii cu care am venit, si asteptam si editia 2 :twisted:
Numai bine tuturor

Multumim pt aprecieri

MiTzA- 27-09-10 10:22

Quote:

Originally Posted by DiabloXXX (Post 3686084)
ba nene aveti numai teorii de conspiratii in cap, abia astept sa faceti si voi un eveniment sa va vad atunci cat de smecheri sunteti

nu te mai enerva ca n are rost, important e ca majoritatea ( peste 90% din cei ce au fost prezenti ) au fost multumiti :)

DiabloXXX 27-09-10 10:24

Quote:

Originally Posted by 09shh (Post 3685567)
imi cer scuze cu parerile mele proaste.....respect celor din valcea care au facut evenimentul si stiu ff multe despre masini....cat si celor din bucuresti care au cele mai tari masini...

da ma tata, stim, iti pare f rau :lol:

All times are GMT +2. The time now is 04:37.

- Copyright 2026 4Tuning