![]() |
Re: E36 - Bmw
Scoate banu` din saltea si ia un e39 ca e bun:D
nu te mai grabi sa cumperi,ia ceva fiabil si bun seriff. |
numi vine sa cred ca te lasi de e36:(
|
Quote:
|
intr-un fel imi pare rau ca renunti la e36...dar in alt fel ma bucur pentru tine ca vrei sa treci la altcv(nu cont e46,e39,verde sa fie:)))am urmarit topicul de la inceput doar ca nu am postat.intradevar cred ca e cel mai bun motiv sa te inveselesti intr-o zi destul de aiurea:lol:.mie asa mi se intampla!sa ai bafta sa iasa asa cum vrei tu si sa pui mana pe o masina pe masura!!
ps.nu ai neamuri prin iasi?:)) |
crysty.bobok - oricand cu cea mai mare placere ;) :D:D:D
liviu tex - ma duc la Petrom sa bag motorina Liviu :D:D:D stii tu !!!!!!! Gyo*TDS - deocamdata vreau sa vand masina,sa intru intr-o afacere cu un amic !!! dupa vreo 3-4 luni se anunta profit frumos !!sa speram ca va iesii bine ...desii risc cam mult la 20 d ani nu am ce sa fac :) NU RISTI NU CASTIGI !!! SB09HMM - DACA ERA VERDE NU O VINDEAM !!! B-99-SAA - Existau vorbe ca mi-am luat masina din banii parintilor,afla ca sunt unii "basinosi" p acest topic care isi modifica masina pe banii parintilor, care dadeau drifturi cu masina,a picat masina (sa nu afle tata,sau mama te rog ,nu pune poze, nu pune filme cu mine) afla ca tata mie nu imi da un ban,si tot ma cearta cand vede filmele de pe youtube (si acum dupa un an de zile ) si sunt p banii mei ..asta e toti avem perioade bune si perioade mai putin bune in viata....dar nimic nu ne impiedica sa fim uniti si sa respectam sigla "BMW" :D JusT_SaY_BoBo - bruneta cu care am fost sambata seara la Ploiesti si Duminica la Rasnov are bunicii din partea mamei IN IASI !!!:D....cine stie cand ajung p acolo daca va iesii bine intre mine si ea :D !iar in preajma mea te inveselesti in orice moment :)))))) |
Frate...urmaresc topicul tau de mult...de fiecare data cand eram suparat Marean care este ma facea sa rad...ce sa spun...sa ai bafta cu planurile tale si peste ceva timp sa ne vedem bine cu una verde asa cum iti place tie...respectul meu
|
Quote:
iti multumesc...te saluta marean care este !!!!!!!!!!!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sir 10 - mai sunt si baieti care glumesc:D:D:D...asta e !!!tinem forumul treaz :D...eu inebunesc cand ma intalnesc cu baietii si incep (mi-am pus axe,mi-am pus injectoare) cand ii aud ma ia capu :))) le-am zis baaaaa :bored::bored::bored:povestiti ma si voi alte lucruri :bored::bored:lasati dreacu masinile ca aveti topic p 4tuning scrieti acolo modificarile :D:D:D dar cu cine sa te intelegi :)))????? si sa stii Liviu Valores e fratele meu ;) o bomboana de barbat bines, bines ,ce moare toate dupe el :D:D:D:D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Quote:
PS: Stiu ca nu ti-au luat ai tai masina, si ca te intretii singur, d-aia am zis ca apreciez! Si ii stiu si p-aia care le e frica de poze si filmulete cu masinile lor, ca daca afla tati... se inchide topicu si se taie finantele pentru "tiuning" :twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:15. |
- Copyright 2026 4Tuning